Announcement

Collapse
No announcement yet.

User setings error

Collapse
X
 
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • User setings error

    Hello

    I upgraded from 4.2.1 to 5.1.4. I have problems with my (usres setings) error url. What can I do to fix it ??


    Invalid Page URL. If this is an error and the page should exist, please contact the system administrator and tell them how you

    got this message.

  • #2
    Do you have a link to your site please?
    MARK.B
    vBulletin Support
    ------------
    My Unofficial vBulletin 6.0.0 Demo: https://www.talknewsuk.com
    My Unofficial vBulletin Cloud Demo: https://www.adminammo.com

    Comment


    • #3
      Everybody gets that error? What is the link to the page - the user settings should be at /settings/profile .

      Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
      vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
      Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
      If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

      W3Schools <- awesome site for html/css help

      Comment


      • #4
        Τhe link to (User setings) is wrong. What can I do to fix it ???

        The /profile does not exist in the link

        Comment


        • #5
          same exact problem. What happened? Did you find a solution?

          Comment


          • #6
            Some help about the problem;??

            Comment


            • #7
              Hello,

              The best solution right now, is if you can restore to a backup, upgrade to 5.1.3 first, and then 5.1.4.

              Comment


              • #8
                I have the same problem, but I did the upgrade from 4.1.2 and I do not have a database backup of 5.1.3, then how do I fix?
                Last edited by Omeka; Tue 9 Dec '14, 12:45am.
                https://traduzioni-italiane.it/

                Comment


                • #9
                  ok will try

                  Comment


                  • #10
                    I have other problems, I can not upload the avatar and log in to the forum. When I go to log in I get this response: "Unable to resolve the server's DNS address", I opened a ticket to my hosting, but they told me that it's okay, it happens to others?

                    ps

                    this version 5 is full of problems
                    https://traduzioni-italiane.it/

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by Omeka
                      I have the same problem, but I did the upgrade from 4.1.2 and I do not have a database backup of 5.1.3, then how do I fix?
                      At this time, you'll need to wait for a fix to the bug to become available.
                      Bug report is here:

                      Someone's posted a potential fix in there but in my own tests I could not get it to work.
                      MARK.B
                      vBulletin Support
                      ------------
                      My Unofficial vBulletin 6.0.0 Demo: https://www.talknewsuk.com
                      My Unofficial vBulletin Cloud Demo: https://www.adminammo.com

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by Omeka
                        I have other problems, I can not upload the avatar and log in to the forum. When I go to log in I get this response: "Unable to resolve the server's DNS address", I opened a ticket to my hosting, but they told me that it's okay, it happens to others?

                        ps

                        this version 5 is full of problems
                        This doesn't happen on a default installation.
                        Please start your own thread with all the details requested here:
                        Every support request should be in its own topic. Do not take over the support topics posted by others. The only thing that happens when you do this is make it more difficult to receive support. Often times we get threads like: This type of question is very difficult to answer because it provides no real information.

                        MARK.B
                        vBulletin Support
                        ------------
                        My Unofficial vBulletin 6.0.0 Demo: https://www.talknewsuk.com
                        My Unofficial vBulletin Cloud Demo: https://www.adminammo.com

                        Comment


                        • #13
                          I made update the 5.1.3 Profile ok, I have errors birthday now......

                          Comment


                          • #14
                            I'm doing the upgrade to version 5.1.3, you know.
                            https://traduzioni-italiane.it/

                            Comment


                            • #15
                              Birthday error - you need to make birthdays a non-mandatory field in the admincp.

                              As regards 5.1.3...you should upgrade to 5.1.3, verify everything works ok, then upgrade on to 5.1.4.
                              It's only going directly from vB4 to 5.1.4 that the settings issues occur, if you do it in two stages it's fine.
                              MARK.B
                              vBulletin Support
                              ------------
                              My Unofficial vBulletin 6.0.0 Demo: https://www.talknewsuk.com
                              My Unofficial vBulletin Cloud Demo: https://www.adminammo.com

                              Comment

                              Related Topics

                              Collapse

                              Working...
                              X
                              😀
                              🥰
                              🤢
                              😎
                              😡
                              👍
                              👎