Announcement

Collapse
No announcement yet.

error 404 site builder

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • teo71
    replied
    this morning, after 12 hours I was able to start the pc and access to the control panel and make sections of the forum, does not appear as I want, but it's a start.
    Postscript file did not work

    this is a link:

    http://www.matteocarucci.it/forum/

    Leave a comment:


  • Wayne Luke
    replied
    Are you running mod_security?

    try putting this in your .htaccess file:

    Code:
    <IfModule mod_security.c>
      SecFilterEngine Off
      SecFilterScanPOST Off
    </IfModule>

    Leave a comment:


  • Lynne
    replied
    Originally posted by Wayne Luke View Post
    Look at the network traffic in your browser (i.e. use Firebug in Firefox) and what file is returning the 404 error?
    This is the firebug error he gets:
    HTML Code:
    POST http://www.matteocarucci.it/forum/index.php/ajax/api/options/fetchValues404 Not Found 343msjquery.min.js (line 4)"NetworkError: 404 Not Found - http://www.matteocarucci.it/forum/index.php/ajax/api/options/fetchValues"
    I've already linked him to these two bug reports regarding his running FastCGI (the second one is specific to this 404 error):
    http://tracker.vbulletin.com/browse/VBV-2223
    http://tracker.vbulletin.com/browse/VBV-4505

    Leave a comment:


  • teo71
    replied
    that tells me:

    Server API CGI/FastCGI

    Leave a comment:


  • Wayne Luke
    replied
    Create a file named info.php.

    Put this in it:
    <?php
    phpinfo();
    ?>

    Upload it to your server. Load in your browser.

    Leave a comment:


  • teo71
    replied
    how do I view it?
    nonstante the ticket assistance, still can not get into the control panel, and this evening
    just got home I tried to access the control panel and it was fine, I turned off the PC, had dinner, and when I see the page, this is blank, like this:
    http://www.matteocarucci.it/forum/login.php?do=login
    I did not touch anything, I repeat I did not touch anything, but just voleso reorganize the forum after dinner and I can not do it!

    Leave a comment:


  • Wayne Luke
    replied
    Are you using mod_fcgid which is listed as the likely cause in the ticket you linked to?

    To see this, look at your PHP Info and what does it list for the PHP Handler? If it says FastCGI, then you're most likely using mod_fcgid.

    Leave a comment:


  • teo71
    replied
    my problem is this:

    http://tracker.vbulletin.com/browse/VBV-4505

    Leave a comment:


  • Wayne Luke
    replied
    Doesn't really answer my question. I need to know which specific file is failing. The Network tab of browser diagnostics would provide this.

    Sent from my iPhone using Forum Runner

    Leave a comment:


  • teo71
    replied
    If I'm not wrong this is what gives me in html:

    <!DOCTYPE html>

    <html id="htmlTag" class=" js no-flexbox no-touch hashchange history rgba hsla multiplebgs backgroundsize borderimage borderradius boxshadow textshadow opacity cssanimations csscolumns cssgradients no-cssreflections csstransforms csstransforms3d csstransitions fontface generatedcontent cookies bgpositionshorthand no-cssfilters lastchild boxsizing mediaqueries no-overflowscrolling cssremunit no-subpixelfont pointerevents cssresize no-cssscrollbar filereader placeholder fileinput formvalidation firefox" lang="en-US" dir="ltr" xml:lang="en-US" xmlns:fb="http://www.facebook.com/2008/fbml" xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>

    <body id="vb-page-body" class="vb-page view-mode" style="cursor: auto;">



    </html>

    Leave a comment:


  • Wayne Luke
    replied
    Look at the network traffic in your browser (i.e. use Firebug in Firefox) and what file is returning the 404 error?

    Leave a comment:


  • teo71
    replied
    is enabled, I also tried to disable it but nothing

    - - - Updated - - -

    nobody can help me?
    Last edited by teo71; Wed 10 Oct '12, 2:57am.

    Leave a comment:


  • Hartmut
    replied
    You have javascript enabled for your browser?

    Leave a comment:


  • teo71
    started a topic error 404 site builder

    error 404 site builder

    I can not activate the control panel, it gives me:

    Error activating SiteBuilder. (Error code 404)

    Please try again.

    p.s.I opened a ticket with Technical Support

Related Topics

Collapse

Working...
X