Announcement

Collapse
No announcement yet.

upgrade stop at alpha 28, step 4 of 23

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • tiwale
    replied
    I changed the php/mysql/apache timeouts and they did not help. It was not a browser issue either. I traced back to the steps I took when it worked the first time. It turned out to be the database. If I import a backup copy of the DB mysql -uuser -ppass beta11 < forum4.sql, it does not work.

    If copy the database using phpmyadmin, it works.

    thanx, now to check other problems...

    Leave a comment:


  • Veniamin
    replied
    tiwale, I had similar issue with IE9: it got stuck in certain placed and didn't move. I switched to Mozilla, and problem solved.

    Leave a comment:


  • Wayne Luke
    replied
    How large is the database that you're attempting to upgrade?

    What are the timeouts set to for your webserver (usually defaults to 300 seconds)? PHP (usually defaults to 30 seconds)? and MySQL?

    What is the memory limit you have for PHP?

    Leave a comment:


  • tiwale
    replied
    any other help ?

    Leave a comment:


  • tiwale
    replied
    when i did, the upgrade area went blank and stays there for hours

    Leave a comment:


  • Zachery
    replied
    Try refreshing the page and continuing.

    Leave a comment:


  • tiwale
    started a topic upgrade stop at alpha 28, step 4 of 23

    upgrade stop at alpha 28, step 4 of 23

    I did the upgrade once it worked, but could not get it to work again. always stop at alpha 28, step 4 of 23, importing private messages. I did refresh, but that does not work
    Attached Files

Related Topics

Collapse

Working...
X