Announcement

Collapse
No announcement yet.

Can't access AdminCP

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Can't access AdminCP

    I was able to access it once after installation of a clean vb5, but now when I try to login to the admincp after I enter my password it takes me to a blank page 'forum.com/vb5/login.php?do=login' and does nothing.

    I already uploaded the new config.php from the sticky here and still the same results.

    Any Ideas?

  • #2
    Check your strikes table. Empty it if your IP is in there.
    My Live vB5 Site - NZEating.com
    vBulletin Hosting | vBulletin Services - Need hosting for your vB? Need it installed? Something else? Let me take that hassle off your hands.

    Comment


    • #3
      Nope, same issue though it always puts a strike in there when I try to log in with the correct password. Is that normal?

      Comment


      • #4
        No, it shouldn't strike you for using the correct password. Strange..
        My Live vB5 Site - NZEating.com
        vBulletin Hosting | vBulletin Services - Need hosting for your vB? Need it installed? Something else? Let me take that hassle off your hands.

        Comment


        • #5
          Originally posted by Bravo07 View Post
          Nope, same issue though it always puts a strike in there when I try to log in with the correct password. Is that normal?
          No,it's not.
          Correct password : should be able to login.
          Incorrect password:
          You have entered an invalid username or password. Please enter the correct details and try again. Don't forget that the password is case sensitive. Forgotten your password? Click here!

          You have used 1 out of 5 login attempts. After all 5 have been used, you will be unable to login for 15 minutes.


          vB5 is unequivocally the best forum software, but not yet...

          Comment


          • #6
            Indeed very strange.. I know its the correct password too, being that its a test I put something like 123123 lol. It lets me login to the forums, just not the admincp...

            - - - Updated - - -

            Beishe8: even with a incorrect password I get the same blank screen =/

            Comment


            • #7
              Did you change the name of the folder for the admincp?


              vB5 is unequivocally the best forum software, but not yet...

              Comment


              • #8
                Nope.

                Comment


                • #9
                  What URL are you using to access your admincp?

                  Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
                  vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
                  Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
                  If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

                  W3Schools <- awesome site for html/css help

                  Comment


                  • #10
                    The one at the bottom of the forum 'url.com/vb5/admincp'

                    Comment


                    • #11
                      And when you entered the Forum URL during installation, it ended with /core? Did you make any changes in the admincp when you first had access? If so, what?

                      Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
                      vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
                      Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
                      If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

                      W3Schools <- awesome site for html/css help

                      Comment


                      • #12
                        Yes it had core at the end, I can see it in phpmyadmin.. The only change I made was to turn on Plugins/Hooks.

                        Im thinking of just deleting the installation and trying again to see what happens

                        Comment


                        • #13
                          Can you disable plugins via the /core/includes/config.php file?

                          Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
                          vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
                          Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
                          If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

                          W3Schools <- awesome site for html/css help

                          Comment


                          • #14
                            A new installation fixed it... Everything done the same way. So no idea what caused that issue. New issue though, but solved by deleting all mod_security rules
                            Last edited by Bravo07; Sun 30 Sep '12, 10:26pm.

                            Comment


                            • #15
                              Grrrr.. Out the blue the same thing happen again. I didn't change anything... All settings are on default.. Any Ideas?

                              Comment

                              Related Topics

                              Collapse

                              Working...
                              X