Announcement

Collapse
No announcement yet.

5.1 Upgrade and User can't post on Forums anymore

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • 5.1 Upgrade and User can't post on Forums anymore

    Hi,

    The other day I upgraded my forum from 5.0.5 to 5.1 and at first it appeared everything was installed correctly. After awhile one of my members sent me a PM saying that they can't leave comments or replies. They say that the button to post them has just disappeared.

    Any solution?

  • #2
    Only for the one user? Have them logout, clear their cookies and site history in the browser, and then log back in and see if they still have the same issue.

    Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
    vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
    Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
    If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

    W3Schools <- awesome site for html/css help

    Comment


    • #3
      Make sure you're using Beta 3. There were some problems with permissions in earlier releases. They may not be entirely fixed until the next release though.

      We do not recommend that you run Beta versions on production sites.
      Translations provided by Google.

      Wayne Luke
      The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
      vBulletin 5 API

      Comment

      Related Topics

      Collapse

      Working...
      X