Announcement

Collapse
No announcement yet.

appearance problem

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Lynne
    replied
    RewriteBase /forum/

    (But, I just went to your site and it looks just fine.)

    Leave a comment:


  • Iman Ahmed
    replied
    could you write me the full code that should I put in htaccess, please

    Leave a comment:


  • Iman Ahmed
    replied
    Every thing is ok there is no slash
    and htaccess file is uploaded
    Last edited by Iman Ahmed; Mon 29 Jul '13, 2:40am.

    Leave a comment:


  • BirdOPrey5
    replied
    1) Make sure you uploaded the .htaccess file (assuming your on Apache or a server that uses .htaccess)

    2) If your forum is installed in a sub-folder (www.domain.com/vb/ for example) add the code RewriteBase /vb/ direcrly below the RewriteEngine On line in .htaccess (Change /vb/ to whatever subfolder it is installed in)

    3) Double check the Base URL set in the /config.php file does not end in a slash (/)

    4) Double check the Core URL in Admin CP -> Settings -> Options -> Site Name / URL / Contact Details is correct (ends in /core) and does NOT end in a slash (/) either.

    Leave a comment:


  • Iman Ahmed
    replied
    the rewrite function is available on my webhost servers.
    they said to me

    and I reinstall it but still have the same problem
    Last edited by Iman Ahmed; Fri 26 Jul '13, 11:12pm.

    Leave a comment:


  • Zachery
    replied
    Contact your webhost, that's something they need to do for you.

    Leave a comment:


  • Iman Ahmed
    replied
    all files are there css and htaccess

    how can I have mod_rewite availabl?

    Leave a comment:


  • Zachery
    replied
    You don't have mod_rewrite availab,e or enabled, or you didn't upload the htaccess.

    Leave a comment:


  • PakGamerz
    replied
    it looks like your css templates are missing. Somehow your default style is not installed correctly or it is not fetching the css file. Download a fresh copy of vbulletin from members area and reupload all the files, And run upgrade script, And it should work properly.

    Leave a comment:


  • Iman Ahmed
    started a topic appearance problem

    appearance problem

    I have installed vb5 but the forum appearance is so bad http://www.yemenacrossnet.info/forum/
    what's the wrong
    please help me

Related Topics

Collapse

Working...
X