Announcement

Collapse
No announcement yet.

How to put ads after first post in thread on vB5 without using plugins

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • adkaush
    replied
    Have posted it in the other thread: https://www.vbulletin.com/forum/foru...low-first-post

    Leave a comment:


  • Glenn Vergara
    commented on 's reply
    Please post a link to the page.

  • adkaush
    replied
    Tried every code mentioned in this thread. Even added css and tried. The ad just keep sticking to the right of the first post, won't just go down below first post.

    Leave a comment:


  • Carrfixr
    commented on 's reply
    Glenn is the man

  • MrsTiggywinkle
    replied
    Yes it was the auto ads. I've deleted the settings in AdSense and the between post ads have returned to normal.

    ​So be warned it seems they can sometimes ignore the usergroup settings. Our between post ads were set to only show to unregistered/not logged in but they were shown to registered users too.

    Thanks Glenn and Carfixr

    Leave a comment:


  • MrsTiggywinkle
    replied
    Glenn Vergara You could well be right but if so it's spooky because I never put the auto ad code on our forum!

    I tried them on a completely different site (same AdSense account) but didn't like them so took the code off.

    The code for the in-between ads is a specific size so if it is the auto ads then it is over writing them for all sites in the account, even though I only set the code up for the other site.

    I'll read your links for getting rid of them - thank you.

    and anyone thinking of using them don't bother, they obscured my navigation completely and now seem to have spoilt my forum!

    Leave a comment:


  • Glenn Vergara
    replied
    MrsTiggywinkle it looks like you have Google Adsense 'auto ads' that automatically place ads through machine learning. Here's more info:

    https://techcrunch.com/2018/02/21/go...ation-choices/


    And here's the discussion in Adsense Help forum on how to stop the auto ads.

    https://productforums.google.com/for...se/dQgnENvdyYY

    Leave a comment:


  • MrsTiggywinkle
    commented on 's reply
    Thanks so much for checking. Glad you see them too, thought I was going crazy!

    I'll wait and see what Glenn thinks.

  • Carrfixr
    commented on 's reply
    I see
    one above the announcement and one under
    Then on the posts the ads are between
    1-2
    3-4
    6-7
    9-10

    For sure something is going differently here..

  • MrsTiggywinkle
    commented on 's reply
    Thanks for that Carrfixr, much appreciated.

    Could you do me a favour and just see how many ads you see between posts on here: https://community.smallmotorhome.co....gr-700-sat-nav

    It varies, when we look sometimes one between every post!

  • Carrfixr
    commented on 's reply
    Hi Mrs.T
    I checked my site both on mobile and desktop and the ads are only showing after the first post. Ours is set up the same way for unregistered/ un logged only.

  • MrsTiggywinkle
    replied
    Glenn Vergara - Hi Glenn. Having some strange things suddenly happening with this.

    A member reported that adverts had appeared between every post. When I checked he was right yet the settings for the between post adverts are set to only show to those unregistered/not logged in.

    I logged in as a test member both on mobile and desktop. In some threads there were adverts between every post, especially on mobile, but on some pages the adverts were not showing at all or only showing one or two.

    They shouldn't be showing any adverts at all when logged in.

    I've no idea when this started happening because they don't show to me as admin when logged in, it was only today that someone mentioned it and I checked as a registered member.

    Any ideas?

    Leave a comment:


  • Glenn Vergara
    commented on 's reply
    Thanks for confirming it still works in 5.3.4

  • MrsTiggywinkle
    commented on 's reply
    Still works for us in 5.3.4

  • BrasilWeb
    replied
    Hi,
    Thanks for sharing.
    I add some more code. I copied the Code for a entire post- Change something, e.g using the default avatar, take out the date and time and other dynamic things. And, of curse changing the CSS.
    For the result see picture or got to: https://forum.brasil-web.de/
    (still need to work on the CSS for Cellphones )

    Leave a comment:

Related Topics

Collapse

Working...
X