Announcement

Collapse
No announcement yet.

("nodeId":) error on white page when posting response to threads

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
    Wayne Luke
    vBulletin Technical Support Lead

  • Wayne Luke
    replied
    Originally posted by liamh121 View Post
    Not sure if it's related but we just added the ability to like posts to our custom theme and getting a similar error:

    Error Saving Like
    • An unexpected error was returned: 'Required argument missing: nodeid
    I am guessing your custom style is not current with the version of vBulletin. Sometimes altering the HTML prevents changes and bug fixes from being merged in on upgrade.

    Leave a comment:

  • Wayne Luke
    vBulletin Technical Support Lead

  • Wayne Luke
    replied
    It is a JSON response and should never be visible to the end user. It is used by JavaScript so the web client can transfer data to and from the server without forcing page reloads. Without some sort of steps to reproduce or an environment to reproduce the issue in, it will be impossible to tell you why it is happening. Especially with this one JSON request when the entire Web Client is driven by them. Every post, every module, every page uses JSON requests to the server.

    Leave a comment:

  • liamh121
    New Member

  • liamh121
    replied
    Not sure if it's related but we just added the ability to like posts to our custom theme and getting a similar error:

    Error Saving Like
    • An unexpected error was returned: 'Required argument missing: nodeid

    Leave a comment:

  • liamh121
    New Member

  • liamh121
    replied
    Thanks Wayne. It's actually been happening to everybody since we upgraded from VB4 to VB5.

    Leave a comment:

  • Wayne Luke
    vBulletin Technical Support Lead

  • Wayne Luke
    replied
    Hmm...

    It sounds like the server is displaying the JSON response and not passing it to the JavaScript for processing. It is supposed to take this nodeid, make a new server call, retrieve the post, and show it. What browser are they using? Do they have any script blockers installed?

    Leave a comment:

  • liamh121
    New Member

  • ("nodeId":) error on white page when posting response to threads

    Hi all,
    Our users are receiving a blank white page with the error ("nodeId":31426} whenever they post a reply to a thread. We are running the latest version of vBulletin and this was an issue before the latest patch. Any advice would be hugely appreciated.

    Thanks!

Related Topics

Collapse

Working...
X