Announcement

Collapse
No announcement yet.

Admin notifications from forum contact page not showing up

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • CorbinH
    commented on 's reply
    Wayne, as we used to receive notifications to multiple recipients and you have stated that there is a bug in the new member notification will this "bug" be fixed?

  • Wayne Luke
    replied
    Originally posted by tracks78 View Post
    Doing diagnostics I got a failure
    The mailing function returned an error while trying to send the mail.
    The following errors were outputted by PHP when attempting to send mail:

    Warning: 534 Authorization to the SMTP server failed in .../vb/mail/smtp.php on line 155
    You will need to contact the SMTP Administrator in order to understand why the server refused authorization. Most commonly, it will be a encryption protocol, password, or port issue.

    Leave a comment:


  • Wayne Luke
    commented on 's reply
    There is a bug about new member notification and it will only use the first email. The issue is in the tracker somewhere. If you need to notify multiple people, I suggest starting an email list on your server (most allow for this) and adding your multiple addresses to that list and then adding the list's address to the option.

    This issue has absolutely nothing to do with the Contact Us page though.

  • CorbinH
    commented on 's reply
    Forgot to mention we're still running 5.5.6.

  • CorbinH
    replied
    We are also experiencing email notifications of new members. For several years now we have had 2 email addresses in the notification area and both parties have received notifications of new members. Lately (3-4 weeks) we have not received emails, today I ran the test referred to in Mark.B's post and did not receive an email, just the message posted below.
    I have since tried having one email in the notification area and emails are being received.

    Result of diagnostic test.

    Click image for larger version

Name:	email 1.jpg
Views:	83
Size:	78.6 KB
ID:	4439519

    This is a screenshot of the settings for email notifications of new members.

    Click image for larger version

Name:	Email.jpg
Views:	36
Size:	111.9 KB
ID:	4439520

    Leave a comment:


  • tracks78
    replied
    Doing diagnostics I got a failure
    The mailing function returned an error while trying to send the mail.
    The following errors were outputted by PHP when attempting to send mail:

    Warning: 534 Authorization to the SMTP server failed in .../vb/mail/smtp.php on line 155

    Leave a comment:


  • Wayne Luke
    replied
    Does the Webmaster Email (Settings -> Options -> Site Name / URL / Contact Details) match your site's domain? That is you're not using another email like gmail? Doing so is one of the top indicators of spam and emails can be blocked.

    Leave a comment:


  • Mark.B
    replied
    Can you please try the email diagnostic test?

    AdminCP > Maintenance > Diagnostics > Email Test

    Send an email using that to the same address you have specified for contacts.
    Does it arrive? Or does the test produce any errors?

    Leave a comment:


  • tracks78
    replied
    Yes it is no longer emailing me

    Leave a comment:


  • Mark.B
    replied
    Originally posted by tracks78 View Post
    When someone uses the contact page on the forum it usually sends a notification to the admin (me) but for some reason it no longer does so. Where would the setting be to check this?
    Do you mean an email? Use of the contact page has never generated an actual forum notification.

    Leave a comment:


  • Admin notifications from forum contact page not showing up

    When someone uses the contact page on the forum it usually sends a notification to the admin (me) but for some reason it no longer does so. Where would the setting be to check this?

Related Topics

Collapse

Working...
X