Announcement

Collapse
No announcement yet.

Uploading Attachment Yields Broken Image

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Bug / Issue] Uploading Attachment Yields Broken Image

    We have been having a problem where we cannot upload attachments - they appear as a broken image. Attachments are stored in the database - switching them to the filesystem made no difference. I have tried gif, jpg and png attachments of various sizes. We are using GD for resizing.

    As far as I can tell, old attachments are not showing either. But I am more concerned by the fact that I can't seem to upload new attachments.

    We were having this problem at least in version 5.5.4 (that's when I was told about it) - upgrading did not solve the issue.

    Anyone have any ideas? It feels like it should be a file permission thing...except that we are storing in the database.
    1. vBulletin Version 5.5.6
    2. PHP Version 7.3.11
    3. MySQL Version 5.6.42-log
    4. No Addons installed
    5. Does the issue occur in a default style? Yes
    6. Does the issue occur using the English language provided? Yes
    7. Error message on the screen: None (other than broken image icon)
    8. Browser and Browser version used: Chrome version 80.0.3987.87
    9. Did you clear the browser cache and did the error continue? Yes
    10. A list of steps that can be used to recreate the issue: 1. Click on the upload attachments button in a new reply or new topic. 2. Choose the image file 3. Click on Open (see screenshot in attachment)

    Thank you!
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X