Announcement

Collapse
No announcement yet.

Fresh install, page not found errors

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Bug / Issue] Fresh install, page not found errors

    Fresh install, db etc.
    With that said, once installed, the forums doesn't load properly with error;

    The requested URL was not found on this server.
    Apache Server at critical-reasoning.com Port 80

    You can have a look here; http://critical-reasoning.com/forums/

  • #2
    Logs showing the following;

    Code:
    Error    [USER IP]    404    POST /forums/ajax/api/options/fetchValues HTTP/1.0    http://critical-reasoning.com/forums/    Mozilla/5.0 
    Error    [USER IP]    404    POST /forums/ajax/api/options/fetchValues HTTP/1.0    http://critical-reasoning.com/forums/    Mozilla/5.0 
    Error    [USER IP]    404    POST /forums/ajax/api/phrase/getPhrases HTTP/1.0    http://critical-reasoning.com/forums/    Mozilla/5.0 
    Error    [USER IP]    404    POST /forums/ajax/api/options/fetchValues HTTP/1.0    http://critical-reasoning.com/forums/    Mozilla/5.0 
    Error    [USER IP]    404    POST /forums/ajax/api/phrase/getPhrases HTTP/1.0    http://critical-reasoning.com/forums/    Mozilla/5.0 
    Error    [USER IP]    404    POST /forums/ajax/api/options/fetchValues HTTP/1.0    http://critical-reasoning.com/forums/    Mozilla/5.0 
    Error    [USER IP]    404    POST /forums/ajax/api/phrase/getPhrases HTTP/1.0    http://critical-reasoning.com/forums/    Mozilla/5.0 
    Error    [USER IP]    404    POST /forums/ajax/api/options/fetchValues HTTP/1.0    http://critical-reasoning.com/forums/    Mozilla/5.0 
    Error    [USER IP]    404    POST /forums/ajax/api/phrase/getPhrases HTTP/1.0    http://critical-reasoning.com/forums/    Mozilla/5.0 
    Error    [USER IP]    404    POST /forums/ajax/api/options/fetchValues HTTP/1.0    http://critical-reasoning.com/forums/    Mozilla/5.0 
    Error    [USER IP]    404    POST /forums/ajax/api/options/fetchValues HTTP/1.0    http://critical-reasoning.com/forums/    Mozilla/5.0 
    Error    [USER IP]    404    POST /forums/ajax/api/options/fetchValues HTTP/1.0    http://critical-reasoning.com/forums/    Mozilla/5.0
    Thing of it, none of those directories exist in the file system, yet the installation ran without a hitch

    Comment


    • #3
      Renamed htaccess.txt to .htaccess and things appears to be loading.
      Performed a hard refresh and the formatting was lost again - no idea what's going on with this
      Last edited by JohnPBee; Tue 10th Dec '19, 10:04pm.

      Comment


      • #4
        The htaccess.txt file needs renaming to .htaccess as per the installation instructions.

        vBulletin 5 uses virtual URLs so you will not find physical folders on the server for most of the URL paths used in the software.
        MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

        TalkNewsUK - My vBulletin 5.5.6 Demo
        AdminAmmo - My Cloud Demo

        Comment


        • #5
          Cleared cookies and cache, appears to be working now.
          Last edited by JohnPBee; Wed 11th Dec '19, 5:34am.

          Comment

          Related Topics

          Collapse

          Working...
          X