Announcement

Collapse
No announcement yet.

Problem with changing all styles and members file in vBulletin 5.5.4 Patch Level 2

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Problem with changing all styles and members file in vBulletin 5.5.4 Patch Level 2

    I have a problem in changing the style all I change the style to another style show me this picture

    http://www.r-x0.com/up/R/157048346130391.jpg

    As well as in the members file shows me

    http://www.r-x0.com/up/R/157048346131342.jpg

    Waiting for help resolving the problem

  • #2
    Neither patch should cause this issue. Upload /core/install and run /core/install/upgrade.php to rebuild your master templates.
    Translations provided by Google.

    Wayne Luke
    The Rabid Badger - a vBulletin Cloud customization and demonstration site.
    vBulletin 5 Documentation - Updated every Friday. Report issues here.
    vBulletin 5 API - Full / Mobile
    I am not currently available for vB Messenger Chats.

    Comment


    • #3
      Originally posted by Wayne Luke View Post
      Neither patch should cause this issue. Upload /core/install and run /core/install/upgrade.php to rebuild your master templates.
      I did, but the problem still remains

      Comment


      • #4
        I suspect it is an issue with your third-party style. Please provide the answers to all the questions in this topic.
        Translations provided by Google.

        Wayne Luke
        The Rabid Badger - a vBulletin Cloud customization and demonstration site.
        vBulletin 5 Documentation - Updated every Friday. Report issues here.
        vBulletin 5 API - Full / Mobile
        I am not currently available for vB Messenger Chats.

        Comment


        • #5
          Prefer these pictures



          Click image for larger version

Name:	157072440699731.jpg
Views:	27
Size:	149.6 KB
ID:	4424207

          Click image for larger version

Name:	157072440701482.jpg
Views:	24
Size:	101.7 KB
ID:	4424208

          Click image for larger version

Name:	157072440702743.jpg
Views:	24
Size:	186.2 KB
ID:	4424209

          Click image for larger version

Name:	157072440704194.jpg
Views:	23
Size:	95.1 KB
ID:	4424210


          Waiting for help to solve the problem...

          Comment


          • #6
            Your pictures don't help us solve anything on your site. If you can't answer the questions we ask, we cannot fix your site. It really is as simple as that.
            Translations provided by Google.

            Wayne Luke
            The Rabid Badger - a vBulletin Cloud customization and demonstration site.
            vBulletin 5 Documentation - Updated every Friday. Report issues here.
            vBulletin 5 API - Full / Mobile
            I am not currently available for vB Messenger Chats.

            Comment


            • #7
              Can you explain to me how this works with pictures?

              Comment


              • #8
                Hi Anas

                I am not a specialist, but out of curiosity, I checked your forums. Multiple ads pop out preventing access to your forums. Are you sure it is not hacked?
                Aside from your problem (the main issue of a security token), I noticed that the link to any thread carries in the browser a long name including the Arabic title, which might be not convenient for you but certainly not convenient for people wishing to copy links from your website. I suggest you change the pattern of producing links in vbulletin from the real thread title into a Node number.

                As I said, I am not a vbulletin troubleshooter, not having even a passing acquaintance with its issues.

                Update: I guess I figured out your problem. Upon checking some links in your forums, I have found that they are showing an issue with the SSL certificate. This problem happened to me and I received a security token missing error. As far as I remember, the solution was to reinstall the certificate (I did that through an internet security provider, but I guess you can do it through your own host. Not sure).



                Click image for larger version

Name:	1.png
Views:	0
Size:	148.2 KB
ID:	4424408
                Attached Files
                Last edited by Mohammed Abu Risha; Today, 2:55am.

                Comment


                • #9
                  Both my brother site is not hacked but my site link to the forum is

                  www.animeiatlight.com/vb

                  The site magazine is running on php 5.6

                  www.animeiatlight.com

                  But the forum works on php 7.2

                  Of course the magazine is being upgraded to run on PHP 7.2

                  Waiting for help to solve the problem

                  Comment


                  • Mohammed Abu Risha
                    Mohammed Abu Risha commented
                    Editing a comment
                    Have you checked the http-https issue? That was my problem in my own forums.
                    I have already got into your forums, changed the style several times and did not have an issue. The only thing that happens is that whenever I click something it turns into a blank page. I have to press F5 to reload it every time. Many security popus happen at my side apparently because of the mods. Perhaps it is good time you consult with the mod developer or host.
                    Last edited by Mohammed Abu Risha; Today, 4:31am.

                • #10
                  I finally knew the cause of the problem and solved it

                  The problem was from product Yilmaz - Owl Carousel

                  When you disabled it, the problem was resolved

                  Thank you very much

                  Close to finish

                  Comment

                  widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                  Working...
                  X