Announcement

Collapse
No announcement yet.

Signature Issues - vBulletin 5.5.3

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Signature Issues - vBulletin 5.5.3

    Hello Everyone,

    I have recently upgraded from a vBulletin 4.x version and I'm running 5.5.3. I did not do the install but everything is running great except...

    I cannot figure out why signatures won't display.

    On the older version, signatures worked and we even had code to display images in the signatures.

    Trying to figure out the problem, I searched for some individuals who I knew used signatures and they were all disabled. I enabled one, and refreshed the forum and still no signature.

    So I added a signature to my own account and posted (in case they didn't show up until a new post was made after the change) and nothing is there.

    I would appreciate any help anyone can provide.

    Thanks

  • #2
    I apologize for the double posting.

    I have discovered that they are displaying on a Microsoft Edge browser but not the Google Chrome browser.

    Comment


    • #3
      Make sure that Settings -> Options -> Topic Display Options -> Post Signature Inline is set to Yes.
      Translations provided by Google.

      Wayne Luke
      The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
      vBulletin 5 API

      Comment


      • BMize
        BMize commented
        Editing a comment
        I apologize for not coming back here. I believe the issue was fixed how you described. In the upgrade, everything had been switched to No.

    Related Topics

    Collapse

    Working...
    X