Announcement

Collapse
No announcement yet.

problem in not loading the forum

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Wayne Luke
    replied
    1. Go to the Forum Page.
    2. Edit it.
    3. Save it.
    4. Click "Make this the Homepage"
    5. Finish saving.

    Next, what did you add to the custom home page that you're trying to create? What is the content of the PHP module you want to use?

    Leave a comment:


  • In Omnibus
    replied
    rootURL/forum loads properly.

    What is the root URL in the AdminCP and what URL do you have in the config.php file?

    Is "Always Use Forum URL As Base Path" checked Yes or No?

    Leave a comment:


  • habili
    replied
    Originally posted by In Omnibus View Post
    You have an invalid 301 redirect and something on your server is blocking JS

    Have you made any edits to the .htaccess file? Did you change or rename the cookie?
    No, I did not change cookies. The .htaccess file is the same as the default and no changes have been made.

    Leave a comment:


  • In Omnibus
    replied
    You have an invalid 301 redirect and something on your server is blocking JS

    Have you made any edits to the .htaccess file? Did you change or rename the cookie?

    Leave a comment:


  • habili
    replied
    thanks for your reply. i disabled parsing of PHP, HTML and Ad modules temporarily, but still no effect. The community homepage is not loading yet, (http://37.156.145.25/) but other sections are loaded.

    http://37.156.145.25/blogs
    http://37.156.145.25/articles
    http://37.156.145.25/social-groups

    Leave a comment:


  • Wayne Luke
    replied
    You can disable the parsing of PHP, HTML and Ad modules temporarily under Settings -> Options -> General Settings.

    Leave a comment:


  • habili
    started a topic problem in not loading the forum

    problem in not loading the forum

    I added a PHP module through the site editing menu and the new page, but after the save changes, only the forum is not loaded. When the forum is loaded, I will encounter the following error:
    PHP Code:
    The page isnít redirecting properly

    Firefox has detected that the server is redirecting the request 
    for this address in a way that will never complete.

        
    This problem can sometimes be caused by disabling or refusing to accept cookies

    The group and article menu is loaded. How can I remove this module so that the problem resolves?
    my forum address : http://37.156.145.25

Related Topics

Collapse

Working...
X