Announcement

Collapse
No announcement yet.

Automatic image resizing

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Thanks for info, but please let me know how can i make a server level redirect?

    AdminCP > Settings > Options > Site Name / URL / Contact Details > vBulletin URL, Login URL, Core URL i have already changed to https.

    Comment


    • #17
      You would have to discuss server level changes with your hosting provider. I don't know what kind of web server or server configuration you have.
      Translations provided by Google.

      Wayne Luke
      The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
      vBulletin 5 API

      Comment


      • #18
        But i guess the problem will be something else because the file path is SSL: https://sample.com/filedata/fetch?photoid=98767
        It shows me empty withe page with letter: I

        Any idea what other problem it could be?

        Comment


        • #19
          Originally posted by medved View Post
          But i guess the problem will be something else because the file path is SSL: https://sample.com/filedata/fetch?photoid=98767
          It shows me empty withe page with letter: I

          Any idea what other problem it could be?
          Maybe there could be a problem with file permissions. Where could i check the file permissions and to what number they should be set, please? And what permissions the attachments folder should have?

          Comment


          • #20
            That I means you've translated the "Invalid File" error to a language other than English and you're not using UTF-8. Either the file doesn't exist or you do not have permission to view it for some reason.
            Translations provided by Google.

            Wayne Luke
            The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
            vBulletin 5 API

            Comment


            • #21
              Originally posted by Wayne Luke View Post
              That I means you've translated the "Invalid File" error to a language other than English and you're not using UTF-8. Either the file doesn't exist or you do not have permission to view it for some reason.
              And when I am logged out i see there letter Z. How could the images just disappear? And I am using UTF-8.
              Last edited by medved; Thu 17 Jan '19, 2:52pm.

              Comment

              Related Topics

              Collapse

              Working...
              X