Announcement

Collapse
No announcement yet.

Login popup empty

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Bug / Issue] Login popup empty

    Hi
    I have noticed several times and also many users that the login popup (top right of the page like on this forum) does not show. It is empty
    What I see is that the iframe loaded in it does not show anything, after a page refresh it works.

    Is this a known bug ? how can I fix ?
    Thanks
    French Joomla forum : https://forum.joomla.fr

  • #2
    Originally posted by op2 View Post
    Hi
    I have noticed several times and also many users that the login popup (top right of the page like on this forum) does not show. It is empty
    What I see is that the iframe loaded in it does not show anything, after a page refresh it works.

    Is this a known bug ? how can I fix ?
    Thanks
    There is no bug that would cause this.

    Ask affected users to clear their browser cache and restart the browser.
    MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

    TalkNewsUK - My vBulletin 5.5.6 Demo
    AdminAmmo - My Cloud Demo

    Comment


    • #3
      I'm actually affected by this problem, this occurs on multiple computers, after cache cleaning.
      It works after refresh, but if you clear cache, it comes again empty
      French Joomla forum : https://forum.joomla.fr

      Comment


      • Wayne Luke
        Wayne Luke commented
        Editing a comment
        If it works after refreshing, it would suggest that you aren't loading all the code before opening the window. Or you have customized javascript that is causing a conflict. If you look at the Console within the Developer Tools of Chrome or Firefox are any errors shown?

    Related Topics

    Collapse

    Working...
    X