Announcement

Collapse
No announcement yet.

After upgrade tp 5.4 Page comes up blank

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Wayne Luke
    replied
    Seems to be running. The most likely issue was the configuration of PHP on your server. Seems upgrading to PHP 7.1.1 has fixed that. Though that is an odd choice of version when there have been 15 bug-fix releases in the 7.1 series after 7.1.1.

    Leave a comment:


  • matt dslr
    replied
    Just upgraded to PHP 7.1.1

    Leave a comment:


  • matt dslr
    replied
    Yes I have upgraded through the software
    everything was also uploaded
    PHP is 5.6.30
    Thank you for your help

    Leave a comment:


  • Mark.B
    replied
    I'm seeing an internal server error on all pages on your site.

    Firstly - what version of php is the site running?
    Secondly - when you upgraded, did you run the upgrade script as well as uploading the files?

    Leave a comment:


  • matt dslr
    replied
    i will wait i guess

    Leave a comment:


  • Mark.B
    replied
    Please stop bumping this. That’s three posts in 40 minutes. Forum support is not instant or real time. Someone will get to you when they are free.

    Leave a comment:


  • matt dslr
    replied
    I'm changing it back to 5.3.4
    looks like 5.4 and 5.4.1 are not working or i'm doing something wrong

    Leave a comment:


  • matt dslr
    replied
    The home screen doesn't work
    any help would be great

    Leave a comment:


  • matt dslr
    replied
    Anybody
    it seems to be working on all other pages but main page doesn't come up, what am I missing?

    Leave a comment:


  • matt dslr
    started a topic [Bug / Issue] After upgrade tp 5.4 Page comes up blank

    After upgrade tp 5.4 Page comes up blank

    Hello
    I just upgraded to 5.4 from 5.3.4 and my main page is blank,
    What did i do wrong?
    website is www.CanadianCyclingForum.ca
    Last edited by matt dslr; Fri 6 Apr '18, 5:45pm.

Related Topics

Collapse

Working...
X