Announcement

Collapse
No announcement yet.

Edit site - Navigation - Not saved

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Edit site - Navigation - Not saved

    Hi,

    See screen capture below please : I'm trying to rename the first entry in the navigation bar (from the frontend - edit site - page navigation - edit links).

    First screen : I rename it
    Second screen : it's renamed
    Third screen : Yeah, it's well there (I've save my changes)

    But if I made a refresh (CTRL-F5); the old text is coming back.

    From the admin part, I've clean the system cache.

    Has tried five times, always the same result : KO.

    Note : in the first screen, I've also type an attribute (a "title" attribute) and the attribute is lost too.

    Can you help ?

    Thanks

    Christophe
    French Joomla forum : https://forum.joomla.fr

  • #2
    If you clear the cache on your browser does the text update as it should?

    Are you using a tool like Cloudflare?
    Translations provided by Google.

    Wayne Luke
    The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
    vBulletin 5 API - Full / Mobile
    Vote for your favorite feature requests and the bugs you want to see fixed.

    Comment


    • #3
      Yes cloudflare is indeed active on that forum, I'll check with my friends who has access to the cloudflare platform to see if it's possible to clear the cache from there too.

      (cache of the server cleaned and my owned too; nothing changes so cloudflare is probably a good way to go)
      French Joomla forum : https://forum.joomla.fr

      Comment


      • #4
        No, didn't work : everything seems to be ok (as illustrated by my three images) and I've cleaned the cache (Full purge) in CloudFlare but no, the site navigation comes back to the old text after a CTRL-F5.

        But ... before my changes (done more than 10 times), I've also put a title attribute and I can see it as illustrated in my last picture here.

        The attribute is saved and showed but the Name of the navigation element isn't saved and not used. Not saved : when I come back in the Edit site -> navigation bar, I retrieve the old title so I think it's a bug.

        French Joomla forum : https://forum.joomla.fr

        Comment


        • #5
          Originally posted by op2 View Post
          No, didn't work : everything seems to be ok (as illustrated by my three images) and I've cleaned the cache (Full purge) in CloudFlare but no, the site navigation comes back to the old text after a CTRL-F5.

          But ... before my changes (done more than 10 times), I've also put a title attribute and I can see it as illustrated in my last picture here.

          The attribute is saved and showed but the Name of the navigation element isn't saved and not used. Not saved : when I come back in the Edit site -> navigation bar, I retrieve the old title so I think it's a bug.
          If it was a bug, we'd have hundreds of customers reporting it.

          Please turn off Cloudflare completely and try making the changes again.
          MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

          TalkNewsUK - My vBulletin 5.5.6 Demo
          AdminAmmo - My Cloud Demo

          Comment

          Related Topics

          Collapse

          Working...
          X