Announcement

Collapse
No announcement yet.

Upgraded to 5.3.4 and changed the location.. whats'up? :-O

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Bug / Issue] Upgraded to 5.3.4 and changed the location.. whats'up? :-O

    http://prova.scalersandcrawlers.it
    Vb 5.3.4
    everything was fine 'til I've changed the folder of the forum (put it in a sub-domain) and now... every link is freezed to the old location (was scalersandcrawlers.it). No ability to login to the admincp and there's no way to navigate for over 3000 users.... :-(

    Any help??

  • #2
    Before you move the forum you needed to log into the admincp and update the forum URLs (there are three).

    To fix this now, please follow these instructions:

    1) Upload /core/install
    2) Upload tools.php in your do_not_upload directory to /core/admincp
    3) Run yourdomain.com/core/admincp/tools.php in your browser.
    4) Scroll down to 'Location of website' and click it
    5. Enter the new URL and save
    6) Delete /core/admincp/tools.php
    7) Delete /core/install
    MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

    TalkNewsUK - My vBulletin 5.6.4 Demo
    AdminAmmo - My Cloud Demo

    Comment


    • #3
      Originally posted by Mark.B View Post
      Before you move the forum you needed to log into the admincp and update the forum URLs (there are three).

      To fix this now, please follow these instructions:

      1) Upload /core/install
      2) Upload tools.php in your do_not_upload directory to /core/admincp
      3) Run yourdomain.com/core/admincp/tools.php in your browser.
      4) Scroll down to 'Location of website' and click it
      5. Enter the new URL and save
      6) Delete /core/admincp/tools.php
      7) Delete /core/install
      GREAT! Done! It's perfect. Tks a lot!!

      Comment

      widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
      Working...
      X