Announcement

Collapse
No announcement yet.

PHP issue with 5.3.1

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • PHP issue with 5.3.1

    What would cause 5.3.1 to not function properly on php 5.6 or php 7?

    Currently having to use php 5.5

    This site was recently migrated (yesterday) to a new host so I could use the latest versions of vB5 and throttle up my php.
    Last edited by NumNum; Wed 22 Nov '17, 7:02am.
    adktramping ~ my happy place.

    "Whoever said practice makes perfect was an idiot. Humans can't be perfect because we're not machines." ~ Sam Gardner.

    Vote for your favorite feature requests and the bugs you want to see fixed.

  • #2
    Do you have mbstring turned on in PHP options?

    Comment


    • NumNum
      NumNum commented
      Editing a comment
      Yes it is selected

  • #3
    5.3.1 should work fine with PHP 5.6 and PHP 7 .. what is not working on your side ?

    Comment


    • #4
      The css was all messed up.

      BUT, Today I switched back over to php 7.0 and it is working (scratching my head) fine. Must have just been the move got things jumbled, I dunno. I'll keep an eye on it.

      Thanks folks!
      adktramping ~ my happy place.

      "Whoever said practice makes perfect was an idiot. Humans can't be perfect because we're not machines." ~ Sam Gardner.

      Vote for your favorite feature requests and the bugs you want to see fixed.

      Comment


      • #5
        Sometimes after moving hosts, you need to toggle PHP storage from file system to database or vice versa to get it to work properly. Haven't really investigated why but I suspect it has to do with paths and permissions.
        Translations provided by Google.

        Wayne Luke
        The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
        vBulletin 5 API - Full / Mobile
        Vote for your favorite feature requests and the bugs you want to see fixed.

        Comment

        widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
        Working...
        X