Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prefix edit problems

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • naszeaudio
    started a topic Prefix edit problems

    Prefix edit problems

    After posting new topic with photo (like this one) prefix can not be added during edition. Even by moderator or admin. Why? It works here.

    on vbull 5.3.2
    Last edited by naszeaudio; Thu 21st Sep '17, 9:51am.

  • naszeaudio
    commented on 's reply
    There is phrase in system: '1 view' and '{1} views'.
    I think only first phrase is connected to attachment count system, hence is stays: (1.79 MB, 1 view). Maybe they are cached, but this one here above is still 1.

  • naszeaudio
    commented on 's reply
    Thank you Wayne.

  • Wayne Luke
    commented on 's reply
    I am pretty sure that attachment view counts are cached and not updated immediately. Is there any reason for them to be updated immediately?

  • Wayne Luke
    replied
    Originally posted by naszeaudio View Post
    After posting new topic with photo (like this one) prefix can not be added during edition. Even by moderator or admin. Why? It works here.

    on vbull 5.3.2
    This bug is fixed in 5.3.3 as seen on this site. http://tracker.vbulletin.com/browse/VBV-17523

    Leave a comment:


  • naszeaudio
    commented on 's reply
    Yep, view count does not work.

  • naszeaudio
    replied
    Test view counts for attachment
    Attached Files

    Leave a comment:

Related Topics

Collapse

Working...
X