Announcement

Collapse
No announcement yet.

unable_to_check_admin_permissions - error_information_x

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Dangerousfish
    replied
    Attached Files

    Leave a comment:


  • unable_to_check_admin_permissions - error_information_x

    Hi guys,

    Recently upgraded from 4.1 to 5.3.2.

    I currently have an open support request with this but it seems we've both hit a bit of a stalemate.

    New forum is accessible and all content has been upgraded. Admin CP is also accessible and working as intended.

    I'm facing a strange error however, when attempting to use any of the sitebuilder tools at the top of the page. Whilst logged in with superadmin after clicking one of the buttons, I'll see a "working..." banner. Shortly followed by the error in the subject:
    Code:
    unable_to_check_admin_permissions
    
    error_information_x
    Nothing logged in any error.log's. Access log reports the following:

    127.0.0.1 - - [11/Aug/2017:20:56:26 +0100] "POST /ajax/api/options/fetchValues HTTP/1.1" 200 57 "http://new.ds3club.co.uk/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/60.0.3112.90 Safari/537.36"

    127.0.0.1 - - [11/Aug/2017:20:56:27 +0100] "POST /ajax/api/options/fetchValues HTTP/1.1" 200 57 "http://new.ds3club.co.uk/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/60.0.3112.90 Safari/537.36"

    127.0.0.1 - - [11/Aug/2017:20:56:27 +0100] "POST /ajax/api/options/fetchValues HTTP/1.1" 200 57 "http://new.ds3club.co.uk/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/60.0.3112.90 Safari/537.36"

    127.0.0.1 - - [11/Aug/2017:20:56:27 +0100] "POST /ajax/api/options/fetchValues HTTP/1.1" 200 57 "http://new.ds3club.co.uk/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/60.0.3112.90 Safari/537.36"

    127.0.0.1 - - [11/Aug/2017:20:56:29 +0100] "POST /ajax/activate-sitebuilder HTTP/1.1" 200 41822 "http://new.ds3club.co.uk/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/60.0.3112.90 Safari/537.36"

    127.0.0.1 - - [11/Aug/2017:20:56:29 +0100] "POST /ajax/api/user/currentUserHasAdminPermission HTTP/1.1" 200 57 "http://new.ds3club.co.uk/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/60.0.3112.90 Safari/537.36"

    127.0.0.1 - - [11/Aug/2017:20:56:30 +0100] "POST /ajax/api/phrase/getPhrases HTTP/1.1" 200 57 "http://new.ds3club.co.uk/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/60.0.3112.90 Safari/537.36"

    127.0.0.1 - - [11/Aug/2017:20:56:30 +0100] "POST /ajax/api/phrase/getPhrases HTTP/1.1" 200 57 "http://new.ds3club.co.uk/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/60.0.3112.90 Safari/537.36"

    127.0.0.1 - - [11/Aug/2017:20:56:30 +0100] "POST /ajax/api/phrase/getPhrases HTTP/1.1" 200 57 "http://new.ds3club.co.uk/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/60.0.3112.90 Safari/537.36"

    127.0.0.1 - - [11/Aug/2017:20:56:30 +0100] "POST /ajax/api/phrase/getPhrases HTTP/1.1" 200 57 "http://new.ds3club.co.uk/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/60.0.3112.90 Safari/537.36"

    Any suggestions? TIA.

Related Topics

Collapse

Working...
X