Announcement

Collapse
No announcement yet.

Another Upgrade Issue

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Another Upgrade Issue

    Well most of my smilies are a mess. And now i cant delete them. I get an Invalid Table Specified error.

    I dont even think i can disable my smilies for users. Between that and the 100+ unpublished posts i cant access to remove the yield sign....im a little bummed out.

  • #2
    I copied all the custom smilies from the old forum directory to the new one. Some smilies are starting to show up now. But some are still missing. You need to clear the Sucuri cache in order for all smilies to show up.

    GIPHY for vB5 AutoLinker Auto-Create Flag Report Topic Social Icons in Postbit Clear Cache Cron DragDrop Upload Topic AJAX AutoUpdate Custom Avatars Selector Stop Links in Posts...and more!

    Comment


    • #3
      Originally posted by Glenn Vergara View Post
      I copied all the custom smilies from the old forum directory to the new one. Some smilies are starting to show up now. But some are still missing. You need to clear the Sucuri cache in order for all smilies to show up.
      Thanks Glenn. Ill contact them now.

      Comment


      • #4
        Dude Glenn is a badass. lol I cant imagine wear i would be on my forum creation without him. Fricken savior. Smileys are back. Those took a long time to build.

        Comment

        widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
        Working...
        X