Announcement

Collapse
No announcement yet.

reset password does not work

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • reset password does not work

    Hello to all
    I have a big problem I can not solve! I have a forum on vb 5.2.5 platform and does not work to reset user passwords!
    the user requests the lost password / change password and provides a link that, unfortunately, once it enters the link is transferred on a white page completely empty!
    how do I fix?

    url reset psw not work!

    http://droidsat.org/forum/reset-pass...8f50bd0e039468

  • #2
    Enable debug mode to see if there's any PHP error.

    Btw, your Google Analytics code is not working. You included the <script></script> tags in the GA settings in AdminCP which you shouldn't.

    GIPHY for vB5 AutoLinker Auto-Create Flag Report Topic Social Icons in Postbit Clear Cache Cron DragDrop Upload Topic AJAX AutoUpdate Custom Avatars Selector Stop Links in Posts...and more!

    Comment


    • #3
      All PHP work ok
      Any idea? Thanks!

      Comment


      • #4
        No PHP error displayed on the page? How about you check the error logs on the server, are there any errors there?


        Btw, your Google Analytics script is still not working. There is a Javascript error.

        You have:

        Code:
        m=s.elementarissime(o)[0];
        which should be:

        Code:
        m=s.getElementsByTagName(o)[0];
        Did you modify the Google Analytics script?

        GIPHY for vB5 AutoLinker Auto-Create Flag Report Topic Social Icons in Postbit Clear Cache Cron DragDrop Upload Topic AJAX AutoUpdate Custom Avatars Selector Stop Links in Posts...and more!

        Comment


        • #5
          The reset password links should be usable one time only. You can't reuse them. This will result in errors.

          However, looking at your page, it is only loading the pre-header and ending. Do you have any add-ons or style customizations installed?
          Translations provided by Google.

          Wayne Luke
          The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
          vBulletin 5 API

          Comment


          • #6
            Originally posted by Wayne Luke View Post
            The reset password links should be usable one time only. You can't reuse them. This will result in errors.

            However, looking at your page, it is only loading the pre-header and ending. Do you have any add-ons or style customizations installed?
            No we have no style customizations plugins

            Comment


            • #7
              Originally posted by Glenn Vergara View Post
              No PHP error displayed on the page? How about you check the error logs on the server, are there any errors there?


              Btw, your Google Analytics script is still not working. There is a Javascript error.

              You have:

              Code:
              m=s.elementarissime(o)[0];
              which should be:

              Code:
              m=s.getElementsByTagName(o)[0];
              Did you modify the Google Analytics script?
              yes modified script google analytics
              Last edited by OPD; Tue 7 Feb '17, 1:54pm.

              Comment


              • #8
                we tried to create a new default style, but the result has not changed. unfortunately we have the same problem of the blank page

                Comment


                • #9
                  If you have a blank page, is there any errors listed in your server's error logs for the time of the blank page?
                  Vote for:

                  - *Admin Settable Paid Subscription Reminder Timeframe*
                  -
                  *PM - Add ability to reply to originator only*
                  - Add Admin ability to auto-subscribe users to specific channel(s)
                  - "Quick Route" Interface...

                  Comment


                  • #10
                    As stated before, a blank page is a pretty good indicator of a PHP error of some sort. Security reasoning dictates that PHP Errors are not to be displayed on the screen when accessing production servers. Most of the time we catch these but if it is an error that prevents our code from processing, then you get the blank page.

                    Turning on debug mode in the /config.php and the /core/includes/config.php will usually display these errors on the screen so we can get more information. If they are not displayed on the screen, you should look for an error_log file in your public_html directory. This may also have information on the error that can help us resolve it. This comes in the form of an error message and a stack trace so we can figure out what the error is.

                    If it is a database error, you would receive an email at the address specified for technical email in your /core/includes/config.php. Provided is it is set correctly and not left at the default value.

                    If this doesn't work for you, then you will need to open a support ticket by clicking the link in the footer below. You'll need to give the support rep access to your server (AdminCP, SFTP and the database) so they can try to diagnose what the problem is.
                    Translations provided by Google.

                    Wayne Luke
                    The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
                    vBulletin 5 API

                    Comment


                    • #11
                      error_log folder forum
                      Attached Files

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by Wayne Luke View Post
                        As stated before, a blank page is a pretty good indicator of a PHP error of some sort. Security reasoning dictates that PHP Errors are not to be displayed on the screen when accessing production servers. Most of the time we catch these but if it is an error that prevents our code from processing, then you get the blank page.
                        In fact, I do not understand why autoloader.php closes the file ..
                        The autoloader.php files and upload been dozens of times with filezilla software in ASCII format, but the result is always the same ..
                        thank you
                        Code:
                        Fatal error:  require_once(): Failed opening required 'includes/vb5/autoloader.php' (include_path='.:/opt/php70/lib/php') in /home3/xxxxxx/public_html/forum/index.php on line 43
                        Code:
                        Warning:  require_once(includes/vb5/autoloader.php): failed to open stream: No such file or directory in /home3/xxxxx/public_html/forum/index.php on line 43

                        Comment


                        • #13
                          kindly !! I need your support!

                          Comment


                          • #14
                            If you've uploaded the file again, you need to talk with your hosting provider on why PHP cannot see the file.
                            Translations provided by Google.

                            Wayne Luke
                            The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
                            vBulletin 5 API

                            Comment

                            Related Topics

                            Collapse

                            Working...
                            X