Announcement

Collapse
No announcement yet.

"Error saving the forums" when using the channel manager

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Mark.B
    replied
    We really need a support ticket so we can look into your setup in more detail.
    www.vbulletin.com/go/techsupport
    Please include a link to this thread, and also admincp and ftp credentials.

    Leave a comment:


  • zweeper
    replied
    yes, that works

    Leave a comment:


  • Mark.B
    replied
    Does the channel manager save correctly if you do it in the admincp?

    Leave a comment:


  • zweeper
    replied
    @ Glenn: Thanks, i did it!

    @ Mark, nope, sorry, that didnt bring any difference. Still the same issue
    I guess there are some other things not going quite well in my board...


    I also receive an error by trying to upload a logo. No idea where this comes from.

    Leave a comment:


  • Mark.B
    replied
    Run the two cache clearing queries:

    TRUNCATE TABLE cache
    TRUNCATE TABLE cacheevent

    NOTE: Do not run truncate queries on any other table, you will break your site.

    Leave a comment:


  • Glenn Vergara
    replied
    1. Add a redirect in htaccess. Google it and you will find a lot of resources on it.

    2. Not sure what's wrong but yiu can also do the same in the Channel Manager in AdminCP.

    Leave a comment:


  • zweeper
    replied
    Update: Problem 1) occurs only by missing the "www" in front of the web adress. What can I do to prevent this issue in the future?
    Problem 2) occurs now in the same manner for all browsers.

    Leave a comment:


  • zweeper
    started a topic "Error saving the forums" when using the channel manager

    "Error saving the forums" when using the channel manager

    I just upgradet my vb license up to connect 5 and updated my forum from vb 4 (following the instructions).

    Unfortunately I am running into some different problems:

    1) Opening the "quick setup" options doesnt work with Internet Explorer and chrome browser (different error messages, see screenshots attached).
    It only works with Firefox.


    2) By using the "quick setup" with Firefox browser, it is not possible to save anything in the "channel manager". I couldnt find any help regarding similar issues von vbulletin.com

    Can anyone help me?

    1. vBulletin Version = 5.2.5
    2. PHP Version = 7.1
    3. MySQL Version = 5.7
    4. Any Addons installed = no, hooks currently also disabled
    5. Does the issue occur in a default style? = yes
    6. Does the issue occur using the English language provided? = yes
    7. Error message on the screen' = see screenshot
    8. Browser and Browser version used. = current firefox, chrome and IE
    9. Did you clear the browser cache and did the error continue? = yes
    10. A list of steps that can be used to recreate the issue. = just using the "quick setup" in my board

Related Topics

Collapse

Working...
X