Announcement

Collapse
No announcement yet.

vBulletin 5.2.5 "Empty Response" with quick reply & "Page builder" missing

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • vBulletin 5.2.5 "Empty Response" with quick reply & "Page builder" missing

    After I've run the latest update my users are all getting "empty response" when they post something, though if you refresh the page you can see that the comment did post. I've looked at the console and there doesn't appear to be any errors.

    Also my "page builder" is missing. I've tried changing themes, etc, there is no longer a page builder toggle at the top of the admin view.

    Furthermore I'm still having problems with the "User Banning" page not paginating. I can view the first page, but the second, etc pages all link to an invalid URL.

    I thought I could at least get rid of the first problem temporarily be disabling quick reply...but you've removed that option from the CP.

    I'm starting to really regret moving from 3.x to 5.x.
    Last edited by lilfields; Sat 3rd Dec '16, 5:21pm.

  • #2
    Bump, seriously it's been over a month. Only been a customer for 11 year, nbd. I've confirmed with my host that this is not a mod_security issue as was mentioned in a previous threat. This popped up during this release.

    Comment


    • #3
      Error in console:

      Synchronous XMLHttpRequest on the main thread is deprecated because of its detrimental effects to the end user's experience. For more help, check https://xhr.spec.whatwg.org/.
      send @ jquery.js:8561
      ajax @ jquery.js:8166
      window.vBulletin.phrase.remoteGet @ footer-rollup-525.js:337
      get @ footer-rollup-525.js:267
      window.vBulletin.phrase.get @ footer-rollup-525.js:337
      G @ footer-rollup-525.js:2481
      (anonymous) @ footer-rollup-525.js:2481
      each @ jquery.js:374
      each @ jquery.js:139
      E @ footer-rollup-525.js:2481
      K @ footer-rollup-525.js:2481
      j @ jquery.js:3099
      fireWith @ jquery.js:3211
      ready @ jquery.js:3417
      I @ jquery.js:3433
      send @ jquery.js:8561
      ajax @ jquery.js:8166
      window.vBulletin.phrase.remoteGet @ footer-rollup-525.js:337
      get @ footer-rollup-525.js:267
      window.vBulletin.phrase.get @ footer-rollup-525.js:337
      G @ footer-rollup-525.js:2481
      (anonymous) @ footer-rollup-525.js:2481
      each @ jquery.js:374
      each @ jquery.js:139
      E @ footer-rollup-525.js:2481
      K @ footer-rollup-525.js:2481
      j @ jquery.js:3099
      fireWith @ jquery.js:3211
      ready @ jquery.js:3417
      I @ jquery.js:3433
      pmchat.js?v=525:11 Initializing PM Dropdown!
      pmchat.js?v=525:11 Idle detection enabled
      pmchat.js?v=525:11 PM Chat window not detected, skipping init.
      footer-rollup-525.js:337 Securitytoken updated
      footer-rollup-525.js:337 vBulletin.loadingIndicator.show ajax indicator suppressed
      ckeditor-rollup-525.js:61 vBulletin.contentEntryBox.callbackSubmitSuccess
      footer-rollup-525.js:337 vBulletin.loadingIndicator.hide ajax indicator suppressed
      ckeditor-rollup-525.js:61 ajaxForm complete (vBulletin.contentEntryBox.initAjaxFormSubmit)
      footer-rollup-525.js:337 vBulletin.loadingIndicator.hide Counter: 0 Source: Unspecified
      footer-rollup-525.js:337 Cron run successfully.
      footer-rollup-525.js:337 vBulletin.loadingIndicator.hide ajax indicator suppressed
      pmchat.js?v=525:11 Polled for header data!1484641275033
      footer-rollup-525.js:337 vBulletin.loadingIndicator.show ajax indicator suppressed
      footer-rollup-525.js:337 vBulletin.AJAX Success callback: //niche.originpc.com/chat/loadheaderdata
      footer-rollup-525.js:337 vBulletin.AJAX Success.
      footer-rollup-525.js:337 vBulletin.loadingIndicator.hide ajax indicator suppressed

      Comment


      • #4
        This occurs on default the default theme and custom theme, no extensions or hooks are enabled
        Last edited by lilfields; Mon 16th Jan '17, 11:38pm.

        Comment


        • #5
          Also same problem this person is having: https://www.vbulletin.com/forum/foru...in-sitebuilder

          I changed my jQuery location from Google to Microsoft (per someone's suggestion) that too does not work.

          Comment

          Related Topics

          Collapse

          Working...
          X