Announcement

Collapse
No announcement yet.

Cookie path

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Cookie path

    if I clear the cache on my site before changing the URL, will this clear the cookie path??I have tried to change my URL and was unable to sign in after .
    Thanks Terry
    www.untwistedvoice.com

  • #2
    Did you change the cookie path in the AdminCP?

    Comment


    • #3
      No, I didn't
      www.untwistedvoice.com

      Comment


      • #4
        What do I changed it to??
        www.untwistedvoice.com

        Comment


        • #5
          You change it to whatever you set the cookie path to in your config.php file.

          Comment


          • #6
            Wait, let's row this back a few steps. Cookie PREFIX is set in config.php, not cookie path. Two entirely different things.

            Right, first thing....if the forum URL is different, was this changed in the settings in the admincp first?
            MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

            TalkNewsUK - My vBulletin 5.6.3 Demo
            AdminAmmo - My Cloud Demo

            Comment


            • #7
              All the URL have been changed correctly.
              www.untwistedvoice.com

              Comment


              • #8
                So what happens when you try to sign in?
                MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

                TalkNewsUK - My vBulletin 5.6.3 Demo
                AdminAmmo - My Cloud Demo

                Comment


                • #9
                  After I sign in ,its look like it going to work but then it returns back to the home page.Its likes the site loops back to home page
                  Last edited by sudbury8; Fri 18 Nov '16, 6:36am.
                  www.untwistedvoice.com

                  Comment


                  • #10
                    Did you have a cookie domain set in your admincp > settings and did you clear it before moving to the new URL? Did you change the URLs in the admincp or did you change them directly in the database? Have you tried uploading the tools.php file to your admincp (and also reuploading your /install directory) and then resetting the cookie domain?

                    Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
                    vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
                    Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
                    If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

                    W3Schools <- awesome site for html/css help

                    Comment


                    • #11
                      I did not change the cookie domain I don't know that I had to modify the cookie domain, can you tell me how to do that??
                      www.untwistedvoice.com

                      Comment


                      • #12
                        Lynn mentions it in here post:

                        Have you tried uploading the tools.php file to your admincp (and also reuploading your /install directory) and then resetting the cookie domain?

                        So upload tools.php from the 'do not upload' folder, this goes in /core/admincp/
                        Then upload the /install/ folder to /core/
                        Then run /admincp/tools.php and choose the option to reset the cookie domain.
                        MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

                        TalkNewsUK - My vBulletin 5.6.3 Demo
                        AdminAmmo - My Cloud Demo

                        Comment

                        widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                        Working...
                        X