Announcement

Collapse
No announcement yet.

Error: Create Ad

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Error: Create Ad

    Hi,

    Every time I create an ad it keeps giving me this error when I save. Error information "404 error not found"

    Click image for larger version

Name:	adsense.png
Views:	31
Size:	356.6 KB
ID:	4356286
    https://www.acemanwolf.com

  • #2
    Can anyone explain?
    https://www.acemanwolf.com

    Comment


    • #3
      The server is returning a 404 Not Found Error. This isn't normal behavior. Unfortunately, the screenshot provides no information on how to resolve this issue for you.

      Please try this in Google Chrome. Before you submit the form, press F12 and in the resulting popup, select the Network Tab. Then press the Save button. This should capture the response from the server. We need to see the Header, Response and Preview pains that show when you click on the 404 error in the Network Tab.
      Translations provided by Google.

      Wayne Luke
      The Rabid Badger - a vBulletin Cloud customization and demonstration site.
      vBulletin 5 Documentation - Updated every Friday. Report issues here.
      vBulletin 5 API - Full / Mobile
      I am not currently available for vB Messenger Chats.

      Comment


      • #4
        Originally posted by Wayne Luke View Post
        The server is returning a 404 Not Found Error. This isn't normal behavior. Unfortunately, the screenshot provides no information on how to resolve this issue for you.

        Please try this in Google Chrome. Before you submit the form, press F12 and in the resulting popup, select the Network Tab. Then press the Save button. This should capture the response from the server. We need to see the Header, Response and Preview pains that show when you click on the 404 error in the Network Tab.
        Thanks. I will try that. Sorry for late reply. I finally got to login again on this forum cause of error and failed.
        https://www.acemanwolf.com

        Comment


        • #5
          Originally posted by AcemanWolf View Post

          Thanks. I will try that. Sorry for late reply. I finally got to login again on this forum cause of error and failed.
          Interesting...there's been no errors on here that I know of. What error did you receive when trying to log in?
          MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

          TalkNewsUK - My vBulletin 5.5.4 Demo
          AdminAmmo - My Cloud Demo

          Comment


          • Wayne Luke
            Wayne Luke commented
            Editing a comment
            There was a bug where it was asking for "Email" instead of "Username". Even though it required the username.

        Related Topics

        Collapse

        Working...
        X