Announcement

Collapse
No announcement yet.

[ATTACH] in posts preview (search, blogs, groups)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [ATTACH] in posts preview (search, blogs, groups)

    Most messages are displayed with the tag [ATTACH] after upgrade to 5.2.4

    Click image for larger version  Name:	attach.jpg Views:	2 Size:	138.5 KB ID:	4354415

    Click image for larger version  Name:	attach2.jpg Views:	2 Size:	224.2 KB ID:	4354416
    Slider

    Click image for larger version

Name:	att3.jpg
Views:	38
Size:	141.1 KB
ID:	4354417

    Click image for larger version

Name:	att4.jpg
Views:	40
Size:	232.5 KB
ID:	4354418
    Attached Files
    Last edited by RenkusMax; Sat 24th Sep '16, 4:01pm.

  • #2
    Do you, as admin, see the [attach] tags? Or just the regular users? If just the regular users, this might be a permission issue.

    GIPHY for vB5 AutoLinker Auto-Create Flag Report Topic Social Icons in Postbit Clear Cache Cron DragDrop Upload Topic AJAX AutoUpdate Custom Avatars Selector Stop Links in Posts...and more!

    Comment


    • #3
      Originally posted by Glenn Vergara View Post
      Do you, as admin, see the [attach] tags? Or just the regular users? If just the regular users, this might be a permission issue.
      Doesn't matter, I can see it as admin as well as regular users. Everything was good with these posts in previous versions.

      Comment


      • #4
        For example, using Search.

        Click image for larger version

Name:	1.jpg
Views:	41
Size:	104.2 KB
ID:	4354440

        Typing popular word.

        Click image for larger version

Name:	2.jpg
Views:	41
Size:	9.9 KB
ID:	4354441

        Looking at result we can see [ATTACH] next to the message. Again, it's an old posts and it was correct up to ver. 5.2.4.

        Click image for larger version

Name:	3.jpg
Views:	37
Size:	117.5 KB
ID:	4354442

        n3413 - is a blue picture.

        Click on Go to post:

        Click image for larger version

Name:	4.jpg
Views:	36
Size:	167.3 KB
ID:	4354443

        Within the post all is fine.

        Go to edit:

        Click image for larger version

Name:	5.jpg
Views:	37
Size:	140.1 KB
ID:	4354444

        Choosing this exactly blue picture (n3413). In description appears useless info (click image, name...)

        Click image for larger version

Name:	5a.jpg
Views:	39
Size:	91.1 KB
ID:	4354445

        , . .
        No changes are done with this picture, saving. Other 2 pictures stay untouched, going to preview.

        Click image for larger version

Name:	6.jpg
Views:	37
Size:	189.1 KB
ID:	4354446
        Even in preview all pictures are invisible, but we can see damn description ))

        After Save we can see that 2 pictures below become icons.

        Click image for larger version

Name:	7.jpg
Views:	36
Size:	133.0 KB
ID:	4354447

        And going back to Search again:
        1. Another picture found (n3415)
        2. Appears ATTACH and Description of the first blue picture (n3413)

        Click image for larger version

Name:	8.jpg
Views:	41
Size:	45.7 KB
ID:	4354448

        If I have deleted Description of the blue picture in Edit,

        Click image for larger version

Name:	8a.jpg
Views:	39
Size:	104.2 KB
ID:	4354449

        in Search results I would received the following result:

        Click image for larger version

Name:	9.jpg
Views:	38
Size:	74.0 KB
ID:	4354450

        This is filename of the blue picture.

        I noticed that this issue appears in most part of posts, but sometimes somehow some posts displayed normally

        Click image for larger version

Name:	10.jpg
Views:	36
Size:	94.9 KB
ID:	4354451

        I will appreciate any advice!

        Comment


        • #5
          Could be related to this which cropped up in 5.2.4:
          http://tracker.vbulletin.com/browse/VBV-16542

          If it's happening in multiple locations, it would be worth adding your own comments to that bug.
          MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

          TalkNewsUK - My vBulletin 5.5.6 Demo
          AdminAmmo - My Cloud Demo

          Comment


          • #6
            Originally posted by Mark.B View Post
            Could be related to this which cropped up in 5.2.4:
            http://tracker.vbulletin.com/browse/VBV-16542
            Looks like absolutely the same bug.

            Comment


            • #7
              I can see that the same problem as described by me exists on this forum. It would be nice to solve it ASAP.
              Attached Files

              Comment


              • #8
                Is there a workaround for this issue?

                Comment


                • #9
                  Originally posted by David Karol View Post
                  Is there a workaround for this issue?
                  Not at this time, no.
                  MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

                  TalkNewsUK - My vBulletin 5.5.6 Demo
                  AdminAmmo - My Cloud Demo

                  Comment

                  widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                  Working...
                  X