Announcement

Collapse
No announcement yet.

Introduction Forums, Post of topics not showing

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Introduction Forums, Post of topics not showing

    Hi, vb 5.2.3
    I just upgraded from 5.2.2 to 5.2.3.
    All forums are routing correctly, except I have an introduction forum that is showing the forum directory page when clicked. If I click the last post in on the directory, it takes me to the last post, but although the url refelcts "forums/introduction-forums" it just goes to the forum directly page, which is also the home page. Any ideas?

    All other forums are routing correctly to list of all topics. Permissions are fine, my usergroup should have permission to view.

  • #2
    Check the permissions for that particular forum in the Channel Management > Channel Permissions. I might be using custom permissions and the Can View Channels permission might be set to No for the usergroup.

    GIPHY for vB5 AutoLinker Auto-Create Flag Report Topic Social Icons in Postbit Clear Cache Cron DragDrop Upload Topic AJAX AutoUpdate Custom Avatars Selector Stop Links in Posts...and more!

    Comment


    • #3
      Hi Glenn, this is not a permission problem as this forum is even visible to non-registered visitors. Permissions indicate channel is visible to all usergroups. The url in the address bar is correct, but only showing the directory. http://www. agentlinkus.com/forum/real-estate-forums/introduction-forums. I went in and rebuilt all topics and forums, and still, nothing. all other forums remain correct and visible. Not sure if during the upgrade I did something weird. =(

      Comment


      • #4
        BTW, your mod for making forum replies non-visible to visitors is dramatically increasing the logins on my site. Not sure about signups yet because it is really new, but the logins are dramatically increased already!

        Comment


        • Glenn Vergara
          Glenn Vergara commented
          Editing a comment
          Glad to hear my mod helps your site. I sent the fix for the article and blog comments to Kim on my site via PM. Check it out.

      • #5
        It's not just Introduction forum but there are also few others with the same issue. I still think this is some kind of permissions issue.

        GIPHY for vB5 AutoLinker Auto-Create Flag Report Topic Social Icons in Postbit Clear Cache Cron DragDrop Upload Topic AJAX AutoUpdate Custom Avatars Selector Stop Links in Posts...and more!

        Comment

        Related Topics

        Collapse

        Working...
        X