Announcement

Collapse
No announcement yet.

"client denied by server configuration" errors in Apache 2.4 error_log, related to the forum site

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • "client denied by server configuration" errors in Apache 2.4 error_log, related to the forum site

    I have quite a lot of recent errors which looks like this:

    client denied by server configuration: /home/www/html/forum-name/images/loader-box-blue.gif, referer: http://forum-name.com/new-content/23
    client denied by server configuration: /home/www/html/forum-name/core/images/smilies/wink.png, referer: http://forum-name.com/new-content/23
    client denied by server configuration: /home/www/html/forum-name/core/images/smilies/smile.png, referer: http://forum-name.com/new-content/23
    client denied by server configuration: /home/www/html/forum-name/core/images/smilies/frown.png, referer: http://forum-name.com/new-content/23
    client denied by server configuration: /home/www/html/forum-name/core/images/smilies/mad.png, referer: http://forum-name.com/new-content/23
    client denied by server configuration: /home/www/html/forum-name/core/images/smilies/tongue.png, referer: http://forum-name.com/new-content/23
    client denied by server configuration: /home/www/html/forum-name/core/images/smilies/redface.png, referer: http://forum-name.com/new-content/23
    client denied by server configuration: /home/www/html/forum-name/core/images/smilies/rolleyes.png, referer: http://forum-name.com/new-content/23
    client denied by server configuration: /home/www/html/forum-name/core/images/smilies/cool.png, referer: http://forum-name.com/new-content/23
    client denied by server configuration: /home/www/html/forum-name/core/images/smilies/eek.png, referer: http://forum-name.com/new-content/23
    client denied by server configuration: /home/www/html/forum-name/images/css/sprite_gradients_vb.png, referer: http://forum-name.com/css.php?stylei...&ts=1468835384
    client denied by server configuration: /home/www/html/forum-name/images/css/sprite_icons_vb_ltr.png, referer: http://forum-name.com/css.php?stylei...&ts=1468835384
    client denied by server configuration: /home/www/html/forum-name/images/css/ico_vb_responsive.png, referer: http://forum-name.com/css.php?stylei...&ts=1468835384
    client denied by server configuration: /home/www/html/forum-name/ajax, referer: http://forum-name.com/new-content/23
    client denied by server configuration: /home/www/html/forum-name/core/images/icons/icon3.png, referer: http://forum-name.com/new-content/23
    client denied by server configuration: /home/www/html/forum-name/core/images/icons/icon6.png, referer: http://forum-name.com/new-content/23
    client denied by server configuration: /home/www/html/forum-name/core/images/icons/icon9.png, referer: http://forum-name.com/new-content/23
    client denied by server configuration: /home/www/html/forum-name/core/images/icons/icon14.png, referer: http://forum-name.com/new-content/23
    client denied by server configuration: /home/www/html/forum-name/js/ckeplugins/resize/plugin.js, referer: http://forum-name.com/new-content/23
    client denied by server configuration: /home/www/html/forum-name/uploader, referer: http://forum-name.com/new-content/23
    client denied by server configuration: /home/www/html/forum-name/css.php, referer: http://forum-name.com/new-content/23
    client denied by server configuration: /home/www/html/forum-name/css.php, referer: http://forum-name.com/forum/other/off-topic

    This may be related to uploading images / attachments, as there is a problem with this on the site (I am working on fixing it now).

    I've checked the settings in /etc/httpd/conf.d and everything is correct there. Access is granted to the entire /home/www/html and all folders underneath it. .htaccess file was not changed (from the default one). The VirtualHost directive is correct too, so I am not sure what could be causing this.

    Would there by any way to find out what is causing this on Linux / Centos 7. Or maybe you would have an idea what can be causing this, based on experience.

    Thanks.

  • #2
    I have 6 other websites on this hosting plan (different scripts) and I don't get errors like this for any of the other domains, so this looks like something specific to the forum script.

    Comment


    • #3
      Can I get some kind of answer to this? Good one would be good too, as I would need to fix this.

      Comment


      • #4
        Please don't bump threads. Particularly not barely an hour after posting them. We will get to you when we can. We may be working on other customer issues, which we cannot simply drop because you've posted a thread, and bumping the thread simply pushes it down the queue as we generally reply in order of last response.

        The error you're experiencing is an Apache server error, and you should contact your hosts.

        Client denied by server configuration
        This error means that the access to the directory on the hard disk was denied by an Apache configuration.
        MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

        TalkNewsUK - My vBulletin 5.5.2 Demo
        AdminAmmo - My Cloud Demo

        Comment


        • #5
          I've been checking all these things, and all other websites that I have work. This is self-managed hosting so there is no "host" to contact. This looks like something vBulletin specific and I am not sure what could be causing this. I started a thread here and in some other places too, maybe I can get some kind of clue. If not that's ok too. This may be related to image / attachments upload functionality.

          Comment

          widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
          Working...
          X