Announcement

Collapse
No announcement yet.

Upgrade failed!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Upgrade failed!

    Hello There!

    I need help. I've been trying to upgrade our forum from 4.2 to 5.x.
    I'm running the upgrade.php smooth until It stopped in the last step of rebuilding style information.

    Please see attached screenshot for the error.




  • #2
    I also tried running upgrade.php in command line but still having issues.
    I really need help on this.

    Step 13 - Verifying Product Dependencies
    Step 14 - Importing vbulletin-style.xml
    Template Group: Admin
    Template Group: BB Code
    Template Group: Blog
    Template Group: Blog Admin
    Template Group: Color
    Template Group: Content Entry
    Template Group: Conversation
    Template Group: CSS
    Template Group: Display
    Template Group: Editor
    Template Group: Error
    Template Group: Group
    Template Group: Human Verification
    Template Group: Inline Moderation
    Template Group: Link
    Template Group: Login
    Template Group: Media
    Template Group: Modify
    Template Group: Pagenav
    Template Group: Photo
    Template Group: Picture
    Template Group: Private Message
    Template Group: Profile
    Template Group: Screen Layout
    Template Group: Search
    Template Group: Group Admin
    Template Group: Subscription
    Template Group: Tag
    Template Group: User Profile Field
    Template Group: User Setting
    Template Group: Module
    Template Group: Ungrouped Templates 1
    Template Group: Ungrouped Templates 2
    Template Group: Ungrouped Templates 3
    Template Group: Ungrouped Templates 4
    Template Group: Ungrouped Templates 5
    Template Group: Ungrouped Templates 6
    <b>API Error</b><br><b>Error:</b> invalidid<br><b>Args:</b><br><pre style="font-family:Lucida Console,Monaco5,monospace;font-size:small;overflow:auto;border:1px solid #CCC;">array (
    0 =&gt; 'styleid',
    )</pre>
    ## /var/www/html/bmw-sg.com/forums/core/vb/library/style.php(534) Exception Thrown
    #0 /var/www/html/bmw-sg.com/forums/core/vb/library/style.php(412): vB_Library_Style->fetchStyleByID(NULL)
    #1 /var/www/html/bmw-sg.com/forums/core/vb/library/template.php(106): vB_Library_Style->fetchStyleRecord(0, false)
    #2 /var/www/html/bmw-sg.com/forums/core/vb/library/template.php(50): vB_Library_Template->fetchBulk(Array, 0, 'compiled', false)

    ....

    Comment


    • #3
      Did this ever get resolved? I'm running into the same issue.

      Comment

      Related Topics

      Collapse

      Working...
      X