Announcement

Collapse
No announcement yet.

Custom avatars don't showed up in forum after upgrading to vb 5.1.9

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Custom avatars don't showed up in forum after upgrading to vb 5.1.9


    Hi,

    recently I've upgraded from 4.2.2 to vb 5.1.9 and after upgrading the users custom avatars don't showed up in the forums or in the members page. All the users are pointing to default avatar image core/images/default/default_avatar_large.png
    However, if I look up a user in admincp I can see the custom avatar there.

    I run admincp > Maintenance > General Update Tools > Rebuild Custom Avatars several times but without success.

    ┬┐What can I chek?

    Thanks for your help

  • #2

    If I upload a new avatar image through a user's profile it is uploaded correctly to customavatars directory in the server, but it still does not appear in the user's profile. It is always pointing to default avatar image.

    i checked that it is enabled under settings -> User image options -> enabled avatars

    Comment


    • #3
      Are avatars stored in the database or the file system?
      MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

      TalkNewsUK - My vBulletin 5.6.3 Demo
      AdminAmmo - My Cloud Demo

      Comment


      • #4
        The avatar images are stores in the file system.

        Comment


        • #5
          Try to store to database then back to file system.

          GIPHY for vB5 AutoLinker Auto-Create Flag Report Topic Social Icons in Postbit Clear Cache Cron DragDrop Upload Topic AJAX AutoUpdate Custom Avatars Selector Stop Links in Posts...and more!

          Comment


          • #6
            Thanks fro your response, I tried that and when I was moving them back to the file system the following messages appeared for each avatar image:

            Code:
            Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/dxk5kxkl/public_html/forum/core/vb/datamanager/userpic/filesystem.php on line 47
            User : 136
              Avatar : avatar136_5.gif
              Signature Picture :
            
            Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/dxk5kxkl/public_html/forum/core/vb/datamanager/userpic/filesystem.php on line 47

            And at the end:

            Code:
            Debug: Error
            <b>API Error</b><br><b>Error:</b> invalid_file_content<br>
            occurred in file /home/dxk5kxkl/public_html/forum/core/vb/image/imagemagick.php on line 554
            Trace
            
                Function fetchImageInfo in file /home/dxk5kxkl/public_html/forum/core/vb/datamanager/userpic.php line 225
                Function fetch_thumbnail in file /home/dxk5kxkl/public_html/forum/core/vb/datamanager/userpic/filesystem.php line 106
                Function post_save_each in file /home/dxk5kxkl/public_html/forum/core/vb/datamanager.php line 1062
                Function save in file /home/dxk5kxkl/public_html/forum/core/admincp/avatar.php line 360
                Function require_once in file /home/dxk5kxkl/public_html/forum/includes/api/interface/collapsed.php line 220
                Function relay in file /home/dxk5kxkl/public_html/forum/includes/vb5/frontend/controller/relay.php line 39
                Function admincp in file line
                Function call_user_func_array in file /home/dxk5kxkl/public_html/forum/index.php line 82

            Comment


            • #7
              BTW, I don't know if it is related, surely not, but Why I cannot set my profile image in this forum? It is the same behavior that I am facing in my forum when I try to set a new custom avatar. May be I I have misunderstood something.

              Comment


              • #8
                It looks like there'san imagemagick issue. Is it properly installed on the server? Can you try GD instead?

                GIPHY for vB5 AutoLinker Auto-Create Flag Report Topic Social Icons in Postbit Clear Cache Cron DragDrop Upload Topic AJAX AutoUpdate Custom Avatars Selector Stop Links in Posts...and more!

                Comment


                • #9
                  I've tried GD and I've got these errors when switching back images to filesystem:

                  Code:
                  Strict standards: Only variables should be assigned by reference in .../vb/datamanager/userpic/filesystem.php on line 47 Strict standards: Only variables should be assigned by reference in .../vb/datamanager/userpic/filesystem.php on line 47 Strict standards: Only variables should be assigned by reference in .../vb/datamanager/userpic/filesystem.php on line 47 Strict standards: Only variables should be assigned by reference in .../vb/datamanager/userpic/filesystem.php on line 47 Strict standards: Only variables should be assigned by reference in .../vb/datamanager/userpic/filesystem.php on line 47 Strict standards: Only variables should be assigned by reference in .../vb/datamanager/userpic/filesystem.php on line 47 Strict standards: Only variables should be assigned by reference in .../vb/datamanager/userpic/filesystem.php on line 47 Strict standards: Only variables should be assigned by reference in .../vb/datamanager/userpic/filesystem.php on line 47 Strict standards: Only variables should be assigned by reference in .../vb/datamanager/userpic/filesystem.php on line 47 Strict standards: Only variables should be assigned by reference in .../vb/datamanager/userpic/filesystem.php on line 47 Strict standards: Only variables should be assigned by reference in .../vb/datamanager/userpic/filesystem.php on line 47 Strict standards: Only variables should be assigned by reference in .../vb/datamanager/userpic/filesystem.php on line 47 Strict standards: Only variables should be assigned by reference in .../vb/datamanager/userpic/filesystem.php on line 47 Strict standards: Only variables should be assigned by reference in .../vb/datamanager/userpic/filesystem.php on line 47 Strict standards: Only variables should be assigned by reference in .../vb/datamanager/userpic/filesystem.php on line 47 Strict standards: Only variables should be assigned by reference in .../vb/datamanager/userpic/filesystem.php on line 47 Strict standards: Only variables should be assigned by reference in .../vb/datamanager/userpic/filesystem.php on line 47 Strict standards: Only variables should be assigned by reference in .../vb/datamanager/userpic/filesystem.php on line 47 Strict standards: Only variables should be assigned by reference in .../vb/datamanager/userpic/filesystem.php on line 47 Strict standards: Only variables should be assigned by reference in .../vb/datamanager/userpic/filesystem.php on line 47 Strict standards: Only variables should be assigned by reference in .../vb/datamanager/userpic/filesystem.php on line 47 Strict standards: Only variables should be assigned by reference in .../vb/datamanager/userpic/filesystem.php on line 47 Strict standards: Only variables should be assigned by reference in 

                  Comment


                  • #10
                    What' PHP version are you using?

                    GIPHY for vB5 AutoLinker Auto-Create Flag Report Topic Social Icons in Postbit Clear Cache Cron DragDrop Upload Topic AJAX AutoUpdate Custom Avatars Selector Stop Links in Posts...and more!

                    Comment


                    • #11
                      I am using php 5.6.14

                      Comment


                      • #12
                        Any help on this? The forum is still without avatars

                        Comment

                        Related Topics

                        Collapse

                        Working...
                        X