Announcement

Collapse
No announcement yet.

No German "Umlaute" () in Comments since Upgrade 5.1.8

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • flipped50
    replied
    Hi Wayne, Thanks for giving priority to this issue

    Leave a comment:


  • Wayne Luke
    replied
    I've re-escalated the JIRA so it can be reviewed again. I am sorry this hasn't been resolved yet.

    Leave a comment:


  • moonshiner
    replied
    Hi,

    I am using the version 5.2.2 and the issue is not fixed yet. Its still there even in the vBulletin official forum

    Leave a comment:


  • pmquist
    commented on 's reply
    hi there,
    i wonder if that is a comment or just a reply? since not logged in i cant tell, but it looks like a reply, which works fine for me as well.

  • ndoktoruser
    replied
    Hi guys,

    I am currently using vBulletin 5.2.0 and it works for me.
    Take a look at this thread created today.

    The collation of my DB is latin1_swedish_ci. All tables use this collation.

    Leave a comment:


  • pmquist
    commented on 's reply
    Yes, I found it http://tracker.vbulletin.com/browse/VBV-15233

  • TLMD
    replied
    Did anybody already create a JIRA entry? Also, maybe this one (VBV-14916) is related to the issue.

    Leave a comment:


  • pmquist
    replied
    The problem exists also in 5.2.0 patch level 2.

    It exists as soon as there is some "strange" characters in the answer. I think I have seen a Jira about it but I cant find it now.
    However I would like to know the status of this since it is one of the main features in vBulletin. I guess the comment function is what is called threaded mode in version 5 and it is absolutely useless in swedish and I suppose many more languages when it cant handle special characters. I suppose it is pretty useless in english as well since it does not work with some english characters as well.

    So I guess the question is for what version it is planned and if it is far away I am begging to get it prioritized.

    Leave a comment:


  • wurfgang
    replied
    The problem persists after upgrading to 5.1.9

    Leave a comment:


  • wurfgang
    started a topic No German "Umlaute" () in Comments since Upgrade 5.1.8

    No German "Umlaute" () in Comments since Upgrade 5.1.8

    As described here (German), Comments in my Forum (http://forum.pfadfinder-biedermannsdorf.at) cannot include german "Umlaute" () since the Upgrade to 5.1.8.

    When trying to post a comment including one or more of those characters, users get an error:


    Click image for larger version

Name:	Screenshot from 2015-08-24 15:54:44.png
Views:	19
Size:	10.9 KB
ID:	4327708

    When editing an existing comment (without Umlaut) and adding any umlaut, the whole comment-text simply disappears:

    Click image for larger version

Name:	Screenshot from 2015-08-24 15:58:31.png
Views:	16
Size:	4.5 KB
ID:	4327709

    The text for stating the reason of editing is unaffected (ie. can contain umlaut):

    Click image for larger version

Name:	Screenshot from 2015-08-24 15:56:53.png
Views:	8
Size:	18.2 KB
ID:	4327711

    vBulletin version 5.1.8
    mySQL version 5.5.44-37.3-log
    active hooks: Noypiscripter_vB5_FloatingBar, tapatalk_init_smartbanner, tapatalk_run_smartbanner
    active extensions: Package: Rellectlikessummary
    issue occurs independent of style (also in vb default), independent of language (also english), apparently independent of browser
    Attached Files

Related Topics

Collapse

Working...
X