Announcement

Collapse
No announcement yet.

A user who has a strange problem when she wants to log in!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • arshadeomran
    replied
    Originally posted by Glenn Vergara View Post
    Link?
    Hi Glenn,
    Did you see it?

    Leave a comment:


  • arshadeomran
    replied
    Originally posted by Glenn Vergara View Post
    Link?
    http://arshadeomran.ir/forum/forum/%...D8%B1%DB%8C-94

    Leave a comment:


  • Glenn Vergara
    replied
    Link?

    Leave a comment:


  • arshadeomran
    replied
    Update!

    Leave a comment:


  • arshadeomran
    replied
    Originally posted by Glenn Vergara View Post
    What is the error message?
    I use wordpress and vbulletin.
    wordpress: arshadeomran.ir
    forum: arshadeomran.ir/forum

    When user opens that topic in forum, is transferred to wordpress and receives: Page Not Found.

    Leave a comment:


  • Glenn Vergara
    replied
    What is the error message?

    Leave a comment:


  • arshadeomran
    replied
    Originally posted by Glenn Vergara View Post
    This sounds like the DST auto detect issue. Try turning off the "Automatically detect DST settings" in AdminCP for that user.
    Hi dear Glenn ,
    Another strange problem! One of users when opening some topics receives error!
    I checked it, topics are available and even though guests can view them, but this user can't!
    Thanks.

    Leave a comment:


  • arshadeomran
    replied
    Originally posted by Glenn Vergara View Post
    This sounds like the DST auto detect issue. Try turning off the "Automatically detect DST settings" in AdminCP for that user.
    Thank a lot Glenn!
    You are the best in vbulletin!

    Leave a comment:


  • Glenn Vergara
    replied
    This sounds like the DST auto detect issue. Try turning off the "Automatically detect DST settings" in AdminCP for that user.

    Leave a comment:


  • A user who has a strange problem when she wants to log in!

    Hi,
    One of my site's users has a strange problem when she wants to log in. After log in, vbulletin is auto refreshed repeatedly! She can enter forum and topics but explorer jumps to the top of the page. She can't to click on "Messages" and "username" that is located above header of site. Only she has this problem.
    How can I solve this problem?
    Thank a lot.

Related Topics

Collapse

Working...
X