Announcement

Collapse
No announcement yet.

slider showing no image, not even default

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • fcherub
    replied
    Now works, but I have needed to click edit, and then:

    1.click attachment icon
    2.remove (but why does a click on the attachment icon prompt me to remove?)
    3.add again as attachment

    Edit: step 3 > just need to add the one picture that you want in the slider
    Last edited by fcherub; Tue 28 Apr '15, 3:22pm.

    Leave a comment:


  • fcherub
    replied
    for information: these threads came from the moderating queue

    have tried:
    - moving attachments to database -> nok
    - removing photos from thread, adding them again as admin -> now slider shows default "no image" image -> but any message edit, it goes back to blank. Also, now shows photos added by admin of course, and... phrase photos_by_x_in_y_linked is now incomplete (missing thread title)

    Leave a comment:


  • Glenn Vergara
    replied
    The attached images for the 2 posts are missing for some reason.

    http://www.colocforum.net/filedata/f...4299&type=full
    http://www.colocforum.net/filedata/f...4285&type=full

    so the slider background turns white because it is set to a non-existent image

    Leave a comment:


  • fcherub
    started a topic slider showing no image, not even default

    slider showing no image, not even default

    Good morning, today's post:

    5.1.6 PL1
    blank slider (no image), but related threads have images


    example: happens for these threads
    http://www.colocforum.net/forum/offr...amides-650-eur
    http://www.colocforum.net/forum/offr...%A3%C2%A0-nice
    Last edited by fcherub; Tue 28 Apr '15, 4:59am.

Related Topics

Collapse

Working...
X