Announcement

Collapse
No announcement yet.

Strange Popup Error Message

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Strange Popup Error Message

    I log into my vBB 5.1.6 and it recognizes me as an admin. I click the "Quick Setup" link at the top of the page or I click on the "Edit Site: Off" link and I get a popup that just says "Error" (see the screencap).

    Ideas?
    Attached Files

  • #2
    Can you please try running these queries:

    DELETE FROM cache
    DELETE FROM cacheevent
    MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

    TalkNewsUK - My vBulletin 5.6.4 Demo
    AdminAmmo - My Cloud Demo

    Comment


    • #3
      TY for the quick reply. I ran the queries that you suggested and received no errors. However, I am still having the same problem.

      Comment


      • #4
        Ok, is this a new install, or recent upgrade?
        When did it stop working?
        MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

        TalkNewsUK - My vBulletin 5.6.4 Demo
        AdminAmmo - My Cloud Demo

        Comment


        • #5
          I've seen this erratic message while doing different things. I'm on the vBCloud (tlplanet.com).

          The last time it did it, I was in the middle of typing a reply to an existing thread.

          There is no way to replicate this at this time.

          Clicking on "OK" seems to let me continue what I was doing withou a problem.

          Comment


          • #6
            Originally posted by Mark.B View Post
            Ok, is this a new install, or recent upgrade?
            When did it stop working?
            This started when I upgraded from 5.1.5 to 5.1.6.

            The strange thing is when I try this from IE or Safari, It does not give the error. Instead, it asks for my password again. After I put it in, the "Quick Setup" highlights, but the page does not change.
            Last edited by JustAsIAm; Wed 8 Apr '15, 8:26am.

            Comment


            • #7
              Please note that www.yourdomain.com and yourdomain.com are different as far as authorization goes. You need to access via the exact URL listed as the frontend URL in the AdminCP. You can see this under Settings -> Options -> Site Name / URL / Contact Details.
              Translations provided by Google.

              Wayne Luke
              The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
              vBulletin 5 API

              Comment


              • #8
                Originally posted by Wayne Luke View Post
                Please note that www.yourdomain.com and yourdomain.com are different as far as authorization goes. You need to access via the exact URL listed as the frontend URL in the AdminCP. You can see this under Settings -> Options -> Site Name / URL / Contact Details.
                Does this apply to vbCloud too? I don't see what the URL is supposed to be in "Settings -> Options -> Site Name / URL / Contact Details" and I'm on vBCloud.

                Comment


                • #9
                  It would affect vbCloud even moreso. The URL is not an editable option on Cloud. It would need to be updated from your cloud console and must be a three segment domain name. For example www.tlplanet.com is valid whereas tlplanet.com is not.
                  Translations provided by Google.

                  Wayne Luke
                  The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
                  vBulletin 5 API

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by Wayne Luke View Post
                    Please note that www.yourdomain.com and yourdomain.com are different as far as authorization goes. You need to access via the exact URL listed as the frontend URL in the AdminCP. You can see this under Settings -> Options -> Site Name / URL / Contact Details.

                    OK, based on that, I went to www.TrapRunner.com and then pressed the "Quick Setup" link. It asked for my password again and then highlighted the "Quick Setup" link, but nothing else changed on the page at all.

                    Before, it would give me options, like adding a forum, changing the title image, etc. Now it does nothing.

                    Comment


                    • #11
                      Is there an answer to this?

                      Comment


                      • #12
                        Don't know. There isn't enough information provided. Clicking on the url above I get: Unable to load the webpage because the server sent no data.
                        Error code: ERR_EMPTY_RESPONSE

                        Please open a support ticket. http://www.vbulletin.com/go/techsupport. We will most likely need AdminCP access.
                        Translations provided by Google.

                        Wayne Luke
                        The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
                        vBulletin 5 API

                        Comment

                        Related Topics

                        Collapse

                        Working...
                        X