Announcement

Collapse
No announcement yet.

What is a "content slider"?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
    Mark.B
    vBulletin Support

  • Mark.B
    replied
    Originally posted by Haiwan88 View Post
    any news here? same problem
    Any news on what? The content slider has been in the product for about 18 months now.

    If you are having difficulties, please start your own thread, including the answers to the questions here: http://www.vbulletin.com/forum/node/4005558

    Leave a comment:

  • Haiwan88
    Senior Member

  • Haiwan88
    replied
    any news here? same problem

    Leave a comment:

  • Craig
    Senior Member

  • Craig
    replied
    Yes, its in front of the text, pic size is smaller, and i too use the medium size.

    Leave a comment:

  • IggyP
    Senior Member

  • IggyP
    replied
    are you putting the image at the beginning of the post? fwiw for mine, i am attaching about a 1000x750 image and using the medium inline attach...works perfect everytime, and im not even clearing cache

    Leave a comment:

  • Craig
    Senior Member

  • Craig
    replied
    I have all the pictures named, all the same size, all attached, but the majority will not display the picture.

    I have also cleared system cache.

    What else is there to troubleshoot?

    Leave a comment:

  • IggyP
    Senior Member

  • IggyP
    replied
    oh for one thing u may need to be sure you put the image at the beginning at the first post...idk thats just what i did...then the author can easily update the images for the slideshow which is nice...

    one thing i wish however!!

    to adjust the speed of the rotation???

    Leave a comment:

  • IggyP
    Senior Member

  • IggyP
    replied
    nice, i was wondering of this too...just tried it..worked beauty...it picks up the first attached image and also the first bit of text, which can even be a link, so u can get a few diff things going on in there

    Leave a comment:

  • ChaCot
    New Member

  • ChaCot
    replied
    up ???

    Leave a comment:

  • brainless_mn
    Member

  • brainless_mn
    replied
    Originally posted by Mark.B View Post
    You should use:
    {"featured":1,"sort":{"created":"desc"}}

    Then, you need to feature some threads with attached images. That string pulls featured threads into the slider.
    I've created a test thread with a picture attached (http://www.tlplanet.com/forum/tlplan...th-attched-pic) and featured it. The slider picks it up but doesn't show the picture (granted, a small one) in the background.

    I've also tried to attach a picture in an existing thread. Neither pulls the picture.

    Am I missing something?

    This is on a vbCloud with 5.1.6.

    Leave a comment:

  • AScherff
    Senior Member

  • AScherff
    replied
    ok, understand. The thread must be "featured" in German it is "Thema hervorheben".

    Its working

    Leave a comment:

  • Mark.B
    vBulletin Support

  • Mark.B
    replied
    You should use:
    {"featured":1,"sort":{"created":"desc"}}

    Then, you need to feature some threads with attached images. That string pulls featured threads into the slider.

    Leave a comment:

  • AScherff
    Senior Member

  • AScherff
    replied
    can you please explain the search setting. I get nothing with this one : {"featured":1,"sort":{"created":"desc"}}

    and with that : {"test":1,"sort":{"created":"desc"}} i get an error message, that search is to unspecific or to much results... confusing

    Leave a comment:

  • Wayne Luke
    vBulletin Technical Support Lead

  • Wayne Luke
    replied
    Originally posted by brainless_mn View Post
    The topic has pictures in it (linked) but they are not showing in the slider as a background of the slider. Do the pictures need to be attached as opposed to linked? If yes, any way to display linked pictures?
    It will use the first attached image. There is no way to used linked images at this time.

    Leave a comment:

  • brainless_mn
    Member

  • brainless_mn
    replied
    Mark,

    I'm trying to use this Content Slider. If you (or someone) can help with this.

    Using the default search setting in the module
    {"featured":1,"sort":{"created":"desc"}}

    I only have ONE topic marked as Featured (http://www.tlplanet.com/forum/main-f...ac-daddy-s-tlr).

    The topic has pictures in it (linked) but they are not showing in the slider as a background of the slider. Do the pictures need to be attached as opposed to linked? If yes, any way to display linked pictures?

    Leave a comment:

  • Mark.B
    vBulletin Support

  • Mark.B
    replied
    Yep, mine is an example of what you can do with it.

    By default, it will pull the last five "Featured" topics. If there is an image attached to the topic, that image will be used as the background for the slider for that entry. If there's no image, it shows a generic background.

    So, to use it, drag a content slider module to wherever you want it to show. Then go in feature some topics with images, then clear the system cache, and the slider should populate.

    You can play with the search JSON string to make it show other topics, but featured topics is probably the best use of it, otherwise it's harder to control what appears.

    Leave a comment:

Related Topics

Collapse

Working...
X