Announcement

Collapse
No announcement yet.

beta 28 Products / Hook problem

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • beta 28 Products / Hook problem

    Products / Hook System disable normal,Products / Hook System enable the website blank. How to fix it?
    Thanks
    [ATTACH=CONFIG]temp_64550_1413220742153_785[/ATTACH]

  • #2
    Have you changed anything else?

    Comment


    • #3
      Originally posted by 2Luke2 View Post
      Have you changed anything else?
      There is no change
      [ATTACH=CONFIG]temp_64550_1413220742153_785[/ATTACH]

      Comment


      • #4
        Do you have any products/modifications? If you enable the system and the site goes blank, then that is telling you that you have a broken modification.

        Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
        vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
        Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
        If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

        W3Schools <- awesome site for html/css help

        Comment


        • #5
          What else have you installed?

          Comment


          • #6
            Server supports both the php 5.2 x php 5.3 x version
            .htaccess add the following code

            PHP Code:
            <FilesMatch "\.(inc|php|php3|php4|php5|php6|phtml|phps)$">AddHandler x-httpd-php6 .php</FilesMatch
            Is not the problem?
            Last edited by anwar513; Sun 17th Feb '13, 7:21pm.
            [ATTACH=CONFIG]temp_64550_1413220742153_785[/ATTACH]

            Comment


            • #8
              Originally posted by Trevor Hannant View Post
              Please see the link below for known causes of blank or white pages and the steps to resolve these:

              https://www.vbulletin.com/docs/html/main/blank_pages

              Problems to solve Thank you
              [ATTACH=CONFIG]temp_64550_1413220742153_785[/ATTACH]

              Comment


              • #9
                Originally posted by anwar513 View Post
                Originally posted by Trevor Hannant View Post
                Please see the link below for known causes of blank or white pages and the steps to resolve these: [URL="https://www.vbulletin.com/docs/html/main/blank_pages"]https://www.vbulletin.com/docs/html/main/blank_pages[/URL="https://www.vbulletin.com/docs/html/main/blank_pages"]
                Problems to solve Thank you
                hi, can you tell me how you fix this i try almost every thing and still have same problem its start after upgrade to b 28 and i didnt make any changes in any product or pluin
                The World At Your Fingertips!

                Comment


                • #10
                  Originally posted by mastdunya.com View Post
                  Originally posted by anwar513 View Post
                  Originally posted by Trevor Hannant View Post
                  Please see the link below for known causes of blank or white pages and the steps to resolve these: [URL="https://www.vbulletin.com/docs/html/main/blank_pages"]https://www.vbulletin.com/docs/html/main/blank_pages[/URL="https://www.vbulletin.com/docs/html/main/blank_pages"]
                  Problems to solve Thank you
                  hi, can you tell me how you fix this i try almost every thing and still have same problem its start after upgrade to b 28 and i didnt make any changes in any product or pluin
                  The re upload beta28 non-image files just fine
                  [ATTACH=CONFIG]temp_64550_1413220742153_785[/ATTACH]

                  Comment


                  • #11
                    You did not upload the vB files correctly. Reupload the vB non-image files and make sure you upload these in ASCII format and that you overwrite the ones on the server. Make sure you upload the Admin CP files to the admincp directory specified in your config.php file. Then, if you can access the Admin CP, run 'Suspect File Versions' in Diagnostics to make sure you have all the original files for your version:

                    Admin CP -> Maintenance -> Diagnostics -> Suspect File Versions


                    Do any show as 'File does not contain expected contents', 'version mismatch' or missing? If so, you need to reupload the original vB non-image files. Make sure you upload these in ASCII format and overwrite the ones on the server.
                    [ATTACH=CONFIG]temp_64550_1413220742153_785[/ATTACH]

                    Comment

                    widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                    Working...
                    X