Announcement

Collapse
No announcement yet.

email not working at any level.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • email not working at any level.

    My site is producing no emails at all. I have the latest version I updated today 5.1.4pl3 when I use the email test it works. My members are getting upset because they receive nothing at all. new members don't receive any verification code either. I've been around and around in the admin cp trying anything I can think of. I need help.

  • #2
    If you run the diagnostic, AdminCP > Maintenance > Diagnostics > Email Test

    Do you get the email? Are any errors reported?

    Comment


    • #3
      I did get the email. No errors reported.

      Comment


      • #4
        Then the system is sending all of the emails it should be. If they're not getting to you, its not an issue between vBulletin and the email server, but the email server and the destination mail server.

        Comment


        • #5
          Now I tested 10 different emails and only 5 of them went through

          Comment


          • #6
            Still not a vBulletin problem, you need to touch base with your webhost.

            Comment


            • #7
              When I "send email to user" nothing happens either. no window pops up it doesnt do anything at all.

              Comment


              • #8
                Which specific form/area are you talking about in the application?

                Comment

                Related Topics

                Collapse

                Working...
                X