Announcement

Collapse
No announcement yet.

VB5 BETA 28. Postbit trouble.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • VB5 BETA 28. Postbit trouble.

    Hello. My postbit isn't working well. I create any topic normally. You can see attached image:

    Click image for larger version

Name:	problem0.png
Views:	1
Size:	85.8 KB
ID:	3725511

    When I click to enter topic. I get this:

    Click image for larger version

Name:	problem.png
Views:	1
Size:	102.4 KB
ID:	3725510

    As you can see, comments are not allowed and the style isn't like vB 5 demo.
    Problems with permissions? I don't think so. I'm Super Administrator.
    Problems with configs? All is by default, just create some forums to test it. This is a fresh install of VB5 Beta 28.

  • #2
    Hi, could you please provide a test login and password, and also the site URL?
    If the site is currently private please PM them to me in the first instance.
    MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

    TalkNewsUK - My vBulletin 5.6.3 Demo
    AdminAmmo - My Cloud Demo

    Comment


    • #3
      Done. I send you PM.

      Thanks and waiting your answer.

      Comment


      • #4
        Is this an upgrade or a fresh install? If it is an upgrade, did you make sure to do a Force Refresh on the site pages?

        Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
        vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
        Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
        If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

        W3Schools <- awesome site for html/css help

        Comment


        • #5
          Is a Fresh Install. I made Force Refresh, Refresh Cache from Admin CP. When I inspect CSS of the page, I see blog named divs.

          Comment


          • #6
            Thanks for the PM.

            I am not experiencing this issue...when I click New Topic in the same forum you showed in the screenshot, I get this, which is as it should be:

            Click image for larger version

Name:	Capture.JPG
Views:	1
Size:	37.1 KB
ID:	3691256
            MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

            TalkNewsUK - My vBulletin 5.6.3 Demo
            AdminAmmo - My Cloud Demo

            Comment


            • #7
              That's not the problem. You could see the problem inside a created topic.

              Comment


              • #8
                Just to follow up... if you look at your screenshot, you'll see it thinks your thread posts are actually blogs. I have this happen to me and I have a bug report in. If you have any information you can add, please do so - http://tracker.vbulletin.com/browse/VBV-7833

                Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
                vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
                Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
                If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

                W3Schools <- awesome site for html/css help

                Comment


                • #9
                  Originally posted by Lynne View Post
                  Just to follow up... if you look at your screenshot, you'll see it thinks your thread posts are actually blogs. I have this happen to me and I have a bug report in. If you have any information you can add, please do so - http://tracker.vbulletin.com/browse/VBV-7833
                  I have that too on a test install.

                  QA looking at it, I've given them access to my test site to have a play.
                  MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

                  TalkNewsUK - My vBulletin 5.6.3 Demo
                  AdminAmmo - My Cloud Demo

                  Comment


                  • #10
                    This has been fixed in a forthcoming release.
                    MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

                    TalkNewsUK - My vBulletin 5.6.3 Demo
                    AdminAmmo - My Cloud Demo

                    Comment


                    • #11
                      I'm having the same problem... but it was only when I upgraded to vbulletin beta 28.

                      If I re-uploaded the files, would this possibly help?

                      Comment


                      • #12
                        It is a problem in beta 28. You need to install 5.0.0 to get rid of the problem.

                        Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
                        vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
                        Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
                        If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

                        W3Schools <- awesome site for html/css help

                        Comment

                        Related Topics

                        Collapse

                        Working...
                        X