Announcement

Collapse
No announcement yet.

Images not visible to other users

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Images not visible to other users

    Hi.

    Whenever I upload an image in the advanced editor, the image is only visible to me. Other users - even other administrators - can't see them.
    Is that a known issue with BETA 26?

    I've tried to open the images in a browser using the direct link.
    This image is visible to me. Others cant see it:

    http://simsnet.webfora.dk/filedata/fetch?filedataid=13


    Rgds,

    Lars Lautrup

  • #2
    Did you give other usergroups permission to download attachments?

    Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
    vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
    Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
    If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

    W3Schools <- awesome site for html/css help

    Comment


    • #3
      Originally posted by Lynne View Post
      Did you give other usergroups permission to download attachments?
      "Registered Users" and "Administrators" both has permission to downloads attachments. The users on my test-installation are all members of the "Administrator" usergroup.

      - - - Updated - - -

      The images is replaced by an "a". See this thread: http://simsnet.webfora.dk/forum/sidste-ny/68-test

      The "Unregistered/Not logged in" usergroup has permission to download attachments, but the images are still not visible.

      Comment


      • #4
        What is in your .htaccess file in your root directory?

        Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
        vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
        Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
        If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

        W3Schools <- awesome site for html/css help

        Comment


        • #5
          Originally posted by Lynne View Post
          What is in your .htaccess file in your root directory?
          It's the one that came with the installationfiles.

          <IfModule mod_rewrite.c>
          RewriteEngine On


          # Redirect old install path to core.
          RewriteRule ^install/ core/install/ [NC,L]


          # Main Redirect
          RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
          RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
          RewriteRule ^(.*)$ index.php?routestring=$1 [L,QSA]


          # Because admincp is an actual directory.
          RewriteRule ^(admincp/)$ index.php?routestring=$1 [L,QSA]


          </IfModule>

          Comment


          • #6
            Is this an upgrade from 4.x? Can you try upgrading your site to beta 27.

            Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
            vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
            Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
            If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

            W3Schools &lt;- awesome site for html/css help

            Comment


            • #7
              Originally posted by Lynne View Post
              Is this an upgrade from 4.x? Can you try upgrading your site to beta 27.
              No it's a clean installation, not an upgrade. I can't upgrade to BETA 27 to due to the error reported in other threads in this forum - f.e. https://www.vbulletin.com/forum/show...-from-26-to-27

              Comment


              • #8
                Can you do a fresh install of beta 27? I am not seeing this problem on my beta 27 site.

                Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
                vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
                Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
                If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

                W3Schools &lt;- awesome site for html/css help

                Comment


                • #9
                  Originally posted by Lynne View Post
                  Can you do a fresh install of beta 27? I am not seeing this problem on my beta 27 site.
                  I have installed a fresh install of BETA 27 and the problem disappeared.. I'll wait for BETA 28 and see if the problem disappeared after the upgrade of the other site.
                  Thanks, Lynne!

                  Comment


                  • #10
                    The problem still exists in BETA 28

                    Here's what I see:
                    Click image for larger version

Name:	ElwoodOK.GIF
Views:	1
Size:	6.4 KB
ID:	3691239

                    Here's what other users (even administrators) see:
                    Click image for larger version

Name:	ElwoodMangler.GIF
Views:	1
Size:	6.9 KB
ID:	3691240

                    The image is uploaded using the "Insert Image"-function in the advanced editor (the one with all the "Lorem ipsum" text).

                    Comment


                    • #11
                      And are images stored in the database or the filesystem?

                      Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
                      vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
                      Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
                      If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

                      W3Schools &lt;- awesome site for html/css help

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by Lynne View Post
                        And are images stored in the database or the filesystem?
                        In the filesystem.

                        Comment


                        • #13
                          Try moving them to the database.

                          Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
                          vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
                          Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
                          If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

                          W3Schools &lt;- awesome site for html/css help

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by Lynne View Post
                            Try moving them to the database.
                            That didn't change anything. :-(

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by ElwoodB View Post

                              The image is uploaded using the "Insert Image"-function in the advanced editor (the one with all the "Lorem ipsum" text).
                              And are you uploading via URL or clicking Upload and uploading an image from your computer?

                              Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
                              vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
                              Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
                              If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

                              W3Schools &lt;- awesome site for html/css help

                              Comment

                              Related Topics

                              Collapse

                              Working...
                              X