Announcement

Collapse
No announcement yet.

https login form not using any CSS

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • TundraSoul
    replied
    I believe they're the same. Here's the config. Did I miss something?

    // ****** Base URLs ******
    // The following settings all deal with the url of your forum.
    // If set incorrectly your site/software will not function correctly.
    // These urls should NOT include a trailing slash
    // This is the url and web path of your root vBulletin directory
    $config['baseurl'] = 'http://www.toyotafuria.com';


    // This will only be used if you wish to require https logins
    // You will not need to change this setting most of the time.
    $config['baseurl_login'] = $config['baseurl'];


    // If you do wish to use https for login, uncomment this line
    // Then fill in your https url.
    $config['baseurl_login'] = 'https://www.toyotafuria.com';

    Originally posted by Mark.B View Post
    Ok I can see it now.

    This is because your login form is on https whereas the rest of the site is not.

    Is the https directory different than the http directory?

    Have a read of THIS and make sure everything in the article has been followed.

    Leave a comment:


  • Mark.B
    replied
    Ok I can see it now.

    This is because your login form is on https whereas the rest of the site is not.

    Is the https directory different than the http directory?

    Have a read of THIS and make sure everything in the article has been followed.
    Last edited by Mark.B; Fri 25 Jan '13, 11:51am.

    Leave a comment:


  • TundraSoul
    replied
    I'm using Chrome.

    Originally posted by Mark.B View Post
    Thanks...I'll be honest...your login form is showing correctly for me (browser is Firefox). Both with and without https.

    What browser do you see the difficulties in?

    Leave a comment:


  • Mark.B
    replied
    Thanks...I'll be honest...your login form is showing correctly for me (browser is Firefox). Both with and without https.

    What browser do you see the difficulties in?

    Leave a comment:


  • TundraSoul
    replied
    It's at http://www.toyotafuria.com

    Originally posted by Mark.B View Post
    Could we please have a link to the site to assist with troubleshooting this?

    Leave a comment:


  • Mark.B
    replied
    Could we please have a link to the site to assist with troubleshooting this?

    Leave a comment:


  • TundraSoul
    started a topic https login form not using any CSS

    https login form not using any CSS

    Members on my forum can now login securely, which is a plus. However the form itself doesn't seem to be using any CSS. (See attached).

    Click image for larger version

Name:	vb5-login-form-normal.png
Views:	1
Size:	17.4 KB
ID:	3725420Click image for larger version

Name:	vb5-login-form-ssl.png
Views:	1
Size:	20.0 KB
ID:	3725421

    The first form is the normal one that you see in the demo. The second image is the SSL enabled form. Notice the difference?

    How can I correct this so the SSL form uses the CSS like the normal form?

Related Topics

Collapse

Working...
X