Announcement

Collapse
No announcement yet.

https login on beta25

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • https login on beta25

    Hi,
    I am trying to set up our forum to use https for login.

    I have set the 'baseurl_login' in the /config.php with the https address of our forum. Is this all I need to do?

    When I hover over the 'Login or Sign Up' link at the top of the forum, it shows the https address pointing to https://www.xxxxx.com/forum/auth/login-form

    When I click on that link, it brings up a page within the login frame containing the whole forum page and this message:

    That action could not be completed. Please try again, and if this occurs again please contact the system administrator and tell them how you got this message.

    I am running it on an IIS7 server, PHP 5.3.18 & mysql 5.5.28

    It runs ok using http login.

    The forum was upgraded from 4.2

    Thanks

    Regards

    Dave

  • #2
    All you should have to do is change that URL. I suggest logging this as a bug. The web.config that works with IIS 7's URL Rewrite module may need additional work to redirect correctly.

    http://tracker.vbulletin.com/secure/...91&issuetype=1
    Translations provided by Google.

    Wayne Luke
    The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
    vBulletin 5 API - Full / Mobile
    Vote for your favorite feature requests and the bugs you want to see fixed.

    Comment


    • #3
      Thanks Wayne,
      Just logged it...
      Regards
      Dave

      Comment

      Related Topics

      Collapse

      Working...
      X