Announcement

Collapse
No announcement yet.

Missing images in AdminCP

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Missing images in AdminCP

    Hello,

    For some reasons my AdminCP is missing images on the login page as well as in the AdminCP page as well. The links are broken and the imagines are missing so it is hard to navigate the page. Everything else seems to work fine. Is this a common issue? I looked in my files manager and I see the images in there that should be...

    Please view the attachments.

    Thanks,

    Todd

  • #2
    There are 2 possibilities here. Either the files are missing from your hosting (re-upload all files to make sure that you have the needed files), either and more sure your links from ACP are messed up (use the link model below to access the ACP setting and set the correct links:
    /admincp/options.php?s=de8ac9c80838bd0b3900c238f3637264&do=options&dogroup=address
    Cu Respect / Best Regards / Mit freundlichen Grüßen

    roStyles Design LLC
    CEO & Founder (Design and Support)
    Romanian Translator
    Teascu Dorin
    [email protected]
    https://www.rostyles.com

    Comment


    • #3
      Thanks for the quick reply. My images are in there, and I went to that link to look at settings. What do you specifically mean that the links from AdminCP are messed up?

      Todd

      Comment


      • #4
        Got it! Thanks sir!

        You were correct! I did not have /core on the core url.

        Much appreciated.

        Comment


        • #5
          Welcome! Good you've fixed it.
          Cu Respect / Best Regards / Mit freundlichen Grüßen

          roStyles Design LLC
          CEO & Founder (Design and Support)
          Romanian Translator
          Teascu Dorin
          [email protected]
          https://www.rostyles.com

          Comment

          Related Topics

          Collapse

          Working...
          X