Announcement

Collapse
No announcement yet.

Double Forward Slash Problem

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Double Forward Slash Problem

    Hey guys,


    I'm having a small issue with vBul 5.0 Connect. I just installed it and I noticed that every linkon my website goes to a double slash page.

    Example:

    http://www.example.com/ is my frontpage
    http://www.example.com//forum/ is my forum page


    My base URL is set to http://www.example.com/core so I don't know what's wrong.

    Thanks in advance for the help,
    Stefan

  • #2
    I had this and it was caused by a conflict in the .htaccess files, with something I put in to redirect non-www to www.

    Have you anything like that?

    Try reuploading the.htaccess files from the default package and see if that cures it.
    MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

    TalkNewsUK - My vBulletin 5.5.4 Demo
    AdminAmmo - My Cloud Demo

    Comment


    • #3
      I'm using the standard .htaccess file. I was about to actually redirect to www but I don't think that'll fix it.

      EDIT: That didn't fix it.

      Comment


      • #4
        Originally posted by Stefan Dorresteijn View Post
        I'm using the standard .htaccess file. I was about to actually redirect to www but I don't think that'll fix it.
        Try downloading the package again from the members area and reuploading the .htaccess files, just to rule out any sort of corrupted information - I have had that kind of problem.
        MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

        TalkNewsUK - My vBulletin 5.5.4 Demo
        AdminAmmo - My Cloud Demo

        Comment


        • #5
          That didn't fix it, unfortunately

          Comment


          • #6
            Ok...what do you have as the URL settings in the front end config file (the one in the forum root)?

            Base URLs and System Paths are the bits we are interested in.
            MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

            TalkNewsUK - My vBulletin 5.5.4 Demo
            AdminAmmo - My Cloud Demo

            Comment


            • #7
              Alright, I'm an idiot. Sorry for wasting your time. Just took a look at the config file, and yeah, I made the obvious mistake. Apparently I can't read!

              Comment


              • #8
                Not a problem, not a waste of time if your problem gets fixed as a result.

                Thanks for letting us know it is sorted.
                MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

                TalkNewsUK - My vBulletin 5.5.4 Demo
                AdminAmmo - My Cloud Demo

                Comment

                Related Topics

                Collapse

                • MajorKokosnuss
                  Loading Issues
                  by MajorKokosnuss
                  Little Rewrite because the old one did not look that well.

                  Hey there,
                  I've installed vBulletin 5.3.2 now on my website. However, it does not load the css.php and some other files....
                  Fri 18th Aug '17, 4:43am
                • hs4x4
                  301 redirect errors
                  by hs4x4
                  I am trying to get forumrunner and tapatalk to work with my site and both give the same 301 redirect error. I spoke to my hosting provider and they say it is part of the vbulletin system but I can't...
                  Sat 12th Jul '14, 2:37pm
                Working...
                X