Announcement

Collapse
No announcement yet.

user editing not working beta 15

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • user editing not working beta 15

    Work not for beta 14 en beta 15

    Dutch Online Computer hulp - www.pctuts.be

  • #2
    This is not a fix, but is a temporary workaround until vB gets it fixed:

    In core/admincp/user.php (line 683 in beta-15)

    Change:

    if (!empty($subobj->subscriptioncache))


    to read:

    if (!empty($subobj->subscriptioncache) && 0)


    That will effectively comment out the section shows paid subscriptions on the user page.

    Comment


    • #3
      Originally posted by Doug Brott View Post
      This is not a fix, but is a temporary workaround until vB gets it fixed:

      In core/admincp/user.php (line 683 in beta-15)

      Change:

      if (!empty($subobj->subscriptioncache))


      to read:

      if (!empty($subobj->subscriptioncache) && 0)


      That will effectively comment out the section shows paid subscriptions on the user page.
      Thanks workt
      Dutch Online Computer hulp - www.pctuts.be

      Comment


      • #4
        not solved beta 19
        Dutch Online Computer hulp - www.pctuts.be

        Comment


        • #5
          Something isn't right there...you seem to have part of the public (front end) site showing in the second column.
          It should also be a SAVE button, not a DONE button, and not in that blue style, it should be grey.

          I don't get this problem in beta 18, let alone 19.

          Can you take a screenshot of the whole page including the second column, I am unsure what is happening in that second column but it shouldn't look like that.
          MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

          TalkNewsUK - My vBulletin 5.6.3 Demo
          AdminAmmo - My Cloud Demo

          Comment


          • #6
            I believe this problem is related to the subscription system. I definitely had this problem and disabling that section made everything else work. Since the subscription system isn't really working yet in vb5, that is probably why this doesn't work yet. Once they have the subscription system working, I suspect this section will work just fine.

            Comment


            • #7
              Originally posted by Mark.B View Post
              Something isn't right there...you seem to have part of the public (front end) site showing in the second column.
              It should also be a SAVE button, not a DONE button, and not in that blue style, it should be grey.

              I don't get this problem in beta 18, let alone 19.

              Can you take a screenshot of the whole page including the second column, I am unsure what is happening in that second column but it shouldn't look like that.
              I have everything erased and new upgraded from 4 to vb vb 5 and still the problem
              Dutch Online Computer hulp - www.pctuts.be

              Comment


              • #8
                What beta version are you now running?
                MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

                TalkNewsUK - My vBulletin 5.6.3 Demo
                AdminAmmo - My Cloud Demo

                Comment


                • #9
                  Originally posted by Mark.B View Post
                  What beta version are you now running?

                  beta 20
                  Dutch Online Computer hulp - www.pctuts.be

                  Comment


                  • #10
                    bump
                    Dutch Online Computer hulp - www.pctuts.be

                    Comment


                    • #11
                      PM me an admin login please, and we'll take a look.
                      MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

                      TalkNewsUK - My vBulletin 5.6.3 Demo
                      AdminAmmo - My Cloud Demo

                      Comment


                      • #12
                        Pm send
                        Dutch Online Computer hulp - www.pctuts.be

                        Comment


                        • #13
                          Thanks, we're having a look at this to see what we can come up with.
                          MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

                          TalkNewsUK - My vBulletin 5.6.3 Demo
                          AdminAmmo - My Cloud Demo

                          Comment


                          • #14
                            Ok we think this *may* be related to the paid subscriptions you have listed.
                            As this feature is not available in vB5, do you have any problem with deleting them?
                            MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

                            TalkNewsUK - My vBulletin 5.6.3 Demo
                            AdminAmmo - My Cloud Demo

                            Comment


                            • #15
                              It is a test forum for vb 5 so this should be removed.
                              Dutch Online Computer hulp - www.pctuts.be

                              Comment

                              widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                              Working...
                              X