Announcement

Collapse
No announcement yet.

Some problems with vbulletin5 beta 3 in my forum

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • zzade
    replied
    1. No its not upgrade version, but the problem has solved
    2. Understood
    3. Undoerstood
    4. Here's the error capture when i postlink with thumbnail
    Click image for larger version

Name:	error post link.JPG
Views:	1
Size:	71.4 KB
ID:	3690546

    but when i postlink without thumbnail it work
    Click image for larger version

Name:	error post link2.JPG
Views:	1
Size:	88.5 KB
ID:	3690547

    5. solved

    Leave a comment:


  • Wayne Luke
    replied
    1) /home shouldn't be a valid URL at all. Is this an upgrade?

    2) Use the Ad Module in Sitebuilder to integrate Google Adsense at this time.

    3) This is a known issue.

    4) Haven't seen this issue what is the link that is causing the problem?

    5) You do not have /core at the end of your Forum URL under Settings -> Options -> Site name / URL / Contact Details.

    Leave a comment:


  • zzade
    started a topic Some problems with vbulletin5 beta 3 in my forum

    Some problems with vbulletin5 beta 3 in my forum

    have problems with my forum, here the list
    1. My homepage forum url is http://mydomain.com/forum/home?
    i dont like those url, i just want like this http://mydomain.com/forum, how to make it?

    2. I have integrate with google adsense, and i have enabled option to show adsense on my site with high choise. But the ads doesnt appear on my forum, please help

    3. sitemap xml cannot generate, it appear error and error which told me to contact you

    4. Post link. when i chose to post link with thumbnail, its not working, but when i choose no to post link with thumbnail it work.

    5. my admincp look like this, what happen
    Click image for larger version

Name:	error.JPG
Views:	1
Size:	90.9 KB
ID:	3724891

    sorry the tittle should be vbulletin 5 beta 13

Related Topics

Collapse

Working...
X