Announcement

Collapse
No announcement yet.

blank page , after I log in admincp

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • blank page , after I log in admincp

    hi
    I have this white page
    yemenacrossnet.info/forum/admincp

    please help me

  • #2
    What are the contents of your .htaccess in the root directory?
    Translations provided by Google.

    Wayne Luke
    The Rabid Badger - a vBulletin Cloud customization and demonstration site.
    vBulletin 5 Documentation - Updated every Friday. Report issues here.
    vBulletin 5 API - Full / Mobile
    I am not currently available for vB Messenger Chats.

    Comment


    • #3
      here is my htaccess

      <IfModule mod_rewrite.c>
      RewriteEngine On
      RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
      RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
      RewriteRule ^(.*)$ index.php?routestring=$1 [L,QSA]


      #needed because admincp is an actual directory.
      RewriteRule ^(admincp/)$ index.php?routestring=$1 [L,QSA]
      </IfModule>

      Comment


      • #4
        Have you tried Beta 11?

        - - - Updated - - -

        Also, are you trying to access your forum / AdminCP with or without www.?
        Try with the www.
        To be or not to be... Where the hell is the question????
        My psychiatrist told me I was crazy and I said I want a second opinion. He said okay, you're ugly too

        Live vBulletin 4.2.0 Multilingual * Alpha/Beta vB 4 - vB 5 Tier 1A
        CentOS 6.2 - Apache:2.2.15(Apache2Handler) - PHP:5.3.3 - MySQL:5.1.61
        Xampp/Win-XP - Apache v2.2.21(Apache2Handler) - PHP:5.3.8 - MySQL:5.5.16

        Comment


        • #5
          I am on Beta 11. It was working yesterday and not today. I get the same white page on ACP after login. This only thing I did was to modify some forum (I still have the basic one only) and that I it. Today, I decide to see how to add and stuff, and I got the blank page.

          - - - Updated - - -

          Originally posted by Merjawy View Post
          Also, are you trying to access your forum / AdminCP with or without www.?
          Try with the www.
          Same on both.

          - - - Updated - - -

          Update, based on what I remembered, I went to the main page and did an "edit page" from the menu on top, did not change anything, but saved the template again, and magically my admincp was available again.

          Comment


          • #6
            same problem with www. or not

            Comment


            • #7
              Using this link (http://yemenacrossnet.info/forum/admincp/), I could see the login page.

              Try adding 'index.php' at the end: http://yemenacrossnet.info/forum/admincp/index.php

              There's a bug in JIRA that gives similar symptoms and adding index.php solves this most times.
              Aakif Nazir
              vBulletin Support Team

              Comment


              • #8
                it doesn't solve the problem to ad index.php

                Comment


                • #9
                  I had the same problem and it was solved when I added index.php to my admincp link ..

                  Comment


                  • #10
                    thanks
                    I reinstall

                    Comment


                    • #11
                      Did that resolve the problem?
                      Translations provided by Google.

                      Wayne Luke
                      The Rabid Badger - a vBulletin Cloud customization and demonstration site.
                      vBulletin 5 Documentation - Updated every Friday. Report issues here.
                      vBulletin 5 API - Full / Mobile
                      I am not currently available for vB Messenger Chats.

                      Comment

                      Related Topics

                      Collapse

                      Working...
                      X