Announcement

Collapse
No announcement yet.

No Forums found

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • No Forums found

    Hello

    I now have my vbulletin got to work but i dont see any forum on the page. I went to the adminCP and create some to test but when i hit Directory on the Home page I see the text "no forums found" and when i hit edit page i get a message like this "Error fetching the channels. (Error code %1$s) Please try again." Is this probably a bug or why is there no forum in the edit page section. There are Sections in the AdminCP...

  • #2
    Seems like you deleted the default FORUM channel. You'll need to reinstall to recreate this channel and make sure your forums are sub-channels of it.
    Translations provided by Google.

    Wayne Luke
    The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
    vBulletin 5 API

    Comment


    • #3
      ok so i reinstalled it and now when i click to directory i see this error:
      Click image for larger version

Name:	http.PNG
Views:	1
Size:	240.0 KB
ID:	3690489
      I didn't changed any settings justt installed loged in and clicked directory...

      edit: lol now it works just hit the page manager button again and now it works
      Last edited by globe; Sat 6 Oct '12, 8:37am.

      Comment


      • #4
        That means your not accessing the site from the URL specified in your /config.php.
        Translations provided by Google.

        Wayne Luke
        The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
        vBulletin 5 API

        Comment


        • #5
          ok thats weird because I cheked them and the config is correct and the settings in the admincp also... The Error comes only when i enter my domainif i click anything else like blog it works

          edit: ok no always when i click the "directory" button on the home page and the forum are not displaing as well -.-

          Comment


          • #6
            Originally posted by globe View Post
            ok thats weird because I cheked them and the config is correct and the settings in the admincp also... The Error comes only when i enter my domainif i click anything else like blog it works

            edit: ok no always when i click the "directory" button on the home page and the forum are not displaing as well -.-
            Are you accessing the site with the URL in the config.php file?
            Aakif Nazir

            Comment


            • #7
              Originally posted by Aakif Nazir View Post
              Are you accessing the site with the URL in the config.php file?
              yes I already checked this 3 times and its not written with a / verry strange

              Comment


              • #8
                Can you paste a copy of your config.php so I can take a look please?
                Aakif Nazir

                Comment


                • #9
                  PHP Code:
                  <?php
                  /*======================================================================*\
                  || #################################################################### ||
                  || # vBulletin 5 Presentation Configuration                           # ||
                  || # ---------------------------------------------------------------- # ||
                  || # All PHP code in this file is �2000-2012 vBulletin Solutions Inc. # ||
                  || # This file may not be redistributed in whole or significant part. # ||
                  || # ---------------- VBULLETIN IS NOT FREE SOFTWARE ---------------- # ||
                  || # http://www.vbulletin.com | http://www.vbulletin.com/license.html # ||
                  || #################################################################### ||
                  \*======================================================================*/

                  /*-------------------------------------------------------*\
                  | ****** NOTE REGARDING THE VARIABLES IN THIS FILE ****** |
                  +---------------------------------------------------------+
                  | When making changes to the file, the edit should always |
                  | be to the right of the = sign between the single quotes |
                  | Default: $config['admincpdir'] = 'admincp';             |
                  | Example: $config['admincpdir'] = 'myadmin';  GOOD!      |
                  | Example: $config['myadmin'] = 'admincp'; BAD!           |
                  \*-------------------------------------------------------*/

                      //    ****** Base URLs ******
                      // The following settings all deal with the url of your forum.
                      // If set incorrectly your site/software will not function correctly.
                      // These urls should NOT include a trailing slash
                      // This is the url and web path of your root vBulletin directory
                  $config['baseurl'] = 'http://www.h******.**';

                      
                  // This is the url and web based path to your core directory
                  $config['baseurl_core'] = 'http://www.h******.**/core';

                  // This will only be used if you wish to require https logins
                  // You will not need to change this setting most of the time.
                  $config['baseurl_login'] = $config['baseurl'];

                      
                  // If you do wish to use https for login, uncomment this line
                      // Then fill in your https url.//$config['baseurl_login'] = 'https://www.yourdomain.com/folder';

                      //    ****** System Paths ******
                      // These are the system paths and folders for your vBulletin files
                      // This setting is for where your vbulletin core folder is
                  $config['core_path'] = '/home/storad/public_html/core';

                      
                  // This setting allows you to change the name of the admin folder
                  $config['admincpdir'] = 'admincp';

                      
                  //    ****** Cookie Settings ******
                      // These are cookie related settings.
                      // This Setting allows you to change the cookie prefix
                  $config['cookie_prefix'] = 'bb';

                      
                  // You can ignore this setting for right now.
                  $config['cookie_enabled'] = true;

                      
                  //    ****** API Settings ******
                      // These are for the vB5 API. You will not normally ever need to edit them.
                      // Specifies whether the API is in the same host.
                  $config['collapsed'] = true;

                      
                  // If the API is on an external host, you'll need to enter its information here
                      // Chances are this will not ever be true for most people, do not edit.
                  if (!$config['collapsed'])
                  {
                      
                  $config['api_host']       = '';
                      
                  $config['api_client']        = '';
                      
                  $config['api_client_version']    = '';
                      
                  $config['api_platform']        = '';
                      
                  $config['api_platform_version']    = '';
                      
                  $config['api_key']        = '';
                  }

                      
                  //    ****** Special Settings ******
                      // These settings are only used in some circumstances
                      // Please do not edit if you are not sure what they do.
                  $config['report_all_php_errors'] = false;
                  $config['no_template_notices'] = true;

                      
                  // This setting enables debug mode, it should NEVER be used on a live site
                  $config['debug'] = false;

                  /*======================================================================*\
                  || ####################################################################
                  ||# Downloaded: 
                  || # CVS: $RCSfile$ - 
                  || ####################################################################
                  \*======================================================================*/
                  if you want to see the site i will give you the link via pm

                  Comment


                  • #10
                    With the actual URL removed from the config.php file, it is difficult to verify anything. What is the URL to your site?
                    Translations provided by Google.

                    Wayne Luke
                    The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
                    vBulletin 5 API

                    Comment


                    • #11
                      here it is: www.hyprem.net

                      realy funny it doesnt gives the error anymore but I didnt edit the config but now it looks like it works...

                      Comment


                      • #12
                        I see one forum and three sub forums. If your supposed to have more, make sure they don't have a display order greater than 0.

                        Sent from my iPhone using Forum Runner
                        Translations provided by Google.

                        Wayne Luke
                        The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
                        vBulletin 5 API

                        Comment

                        Related Topics

                        Collapse

                        Working...
                        X